Κορονοϊός Ελλάδα: Αυξάνονται τα θύματα από την πανδημία – Απεβίωσε ηλικιωμένη στο Σωτηρία

Κορονοϊός Ελλάδα: Ηλικιωμένη που νοσούσε από τον COVID-19 απεβίωσε στο νοσοκομείο Σωτηρία ανεβάζοντας τα θύματα στα 18. Πληροφορίες και για έτερο θύμα από την πανδημία. Πρόκειται για ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή στην οικία της, η αδερφή της οποίας είχε προσβληθεί από τη νόσο.
Κορονοϊός Ελλάδα: Αυξάνονται τα θύματα από την πανδημία. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης ηλικιωμένη που νοσούσε από τον COVID-19 και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, απεβίωσε τη Δευτέρα το βράδυ στο νοσοκομείο Σωτηρία ανεβάζοντας τα θύματα στα 18.

Εξάλλου αστυνομία και ΕΚΑΒ σπεύδουν αυτήν την ώρα σε σπίτι στα Γλυκά Νερά, όπου μία ηλικιωμένη γυναίκα είναι νεκρή. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η ηλικιωμένη είχε επισκεφθεί τους Άγους Τόπους με την αδελφή της και επέστρεψαν την Καθαρή Δευτέρα. Η αδελφή της νοσεί από κορονοϊό και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ από το σπίτι υπήρξε έντονη δυσοσμία. Η περιοχή αποκλείστηκε και στο σημείο σπεύδουν τώρα Αστυνομία και ΕΚΑΒ και τα συνεργεία αναμένεται να ερευνήσουν εάν η γυναίκα νοσούσε από κορονοϊό.