Την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαΐου 2024 αναμένεται να επισκεφθεί τη Δυτική Μακεδονία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με πολίτες εν όψει των Ευρωεκλογών της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τα Σέρβια, την Κοζάνη, την Φλώρινα και την Καστοριά.

Πρώτος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, όπου θα τον υποδεχθεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και θα ενημερωθεί για όλες τις εργασίες το σχεδιασμό τις παρεμβάσεις που γίνονται αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.

Αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Βελβεντό, όπου θα έχει συνάντηση με τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς «ΔΗΜΗΤΡΑ» και «ΑΣΕΠΟΠ» και θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις τους και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βελβεντού Μανώλη Στεργίου στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πρωθυπουργός συναντηθεί στη συνέχεια με πολίτες στα Σέρβια στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ μια ώρα αργότερα θα επισκεφθεί την Κοζάνη (12:00 μ.μ). όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες καθώς και με στελέχη της ΝΔ στο καφέ “ODE-THE PLACE” στον πεζοδρόμο της πόλης.

Επόμενη στάση του Πρωθυπουργού είναι η Φλώρινα, όπου στις 5.30 θα έχει συναντήσεις με πολίτες στο καφέ Ολύμπιον. Η επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία του κ. Μητσοτάκη θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα στην Καστοριά, όπου θα συνομιλήσει με τον κόσμο στο «café Plaza», στο εμπορικό κέντρο της πόλης.