Δευτέρα, 16 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του
«Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» λέει το Ισραήλ – Σε υπόγειο καταφύγιο κρύβεται ο Χαμενεΐ
Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 30,3%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 6,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ
Πιερρακάκης: Δεν ακυρώνεται η λογική της ΔΕΘ από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Στόχος η μείωση βαρών από τη μεσαία τάξη
«Αν έπεφτε 15 μέτρα πιο δίπλα, θα είχαμε μεγάλη έκρηξη»: Τα σενάρια για την πτώση του ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη
Ημαθία: Ένας 21χρονος νεκρός και έξι τραυματίες μετά από τροχαίο στην Εγνατία Οδό- Μηχανή εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα
Σκέρτσος: Ισχυρή Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει
Κεφαλογιάννης: Δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση για τον καθαρισμό των οικοπέδων
Ισραήλ και Ιράν κλιμακώνουν τις επιθέσεις καθώς η φονική σύγκρουση εισέρχεται στην τέταρτη ημέρα
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Πάρος και η Μύκονος-Ζημιές σε Ρόδο και Κρήτη

2 μήνες ago
Κοινοποίηση
14 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Με την υπ’ αρ. πρωτ. Α1445/01-04-25 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαου Παπαευσταθίου, ο Δήμος Πάρου κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, για την διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες-κατολισθήσεις) που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία εκδηλώθηκαν στις 31-03-2025.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά από το έγγραφο αίτημα του Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με την απόφαση η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει έως και 30 Απριλίου 2025.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου για την άμεση αποδοχή του αιτήματος κήρυξης του Δήμου μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να διασφαλιστεί η άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση των αρμόδιων κρατικών και τοπικών υπηρεσιών, προκείμενου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το νησί μας.

Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα».

Εικόνες καταστροφής στο νησί

Το λιμάνι της Νάουσας, «χτυπήθηκε» με σφοδρότητα από τη ραγδαία επί ώρες βροχόπτωση της Δευτέρας 31 Μαρτίου. Θάλασσα και στεριά έγιναν ένα, βάρκες παρασύρθηκαν και παραλιακά καταστήματα πλημμύρισαν και βούλιαξαν στη λάσπη και στα λασπόνερα. Σήμερα, την επομένη της καταστροφικής μανίας της φύσης, ιδιοκτήτες καταστημάτων και κάτοικοι, έχουν επιστρατεύσει τις δυνάμεις τους για να σώσουν ότι απόμεινε από τις περιουσίες τους.

Σοβαρό πρόβλημα στο νησί προκλήθηκε και στην υδροδότηση καθώς 10 κεντρικοί αγωγοί καταστράφηκαν από την κακοκαιρία. Παροικία, Νάουσα και άλλες περιοχές, έμειναν για πολλές ώρες χωρίς νερό. Οι 3 από τους 10 αγωγούς υδροδοτούσαν τη Νάουσα η οποία είχε και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο ένας εξ αυτών ξεκινούσε από την Αφαλάτωση, ο δεύτερος από γεώτρηση της περιοχής του Αστέρα και ο τρίτος από γεώτρηση στο Μαράθι. Άλλοι 3 από τους 10, υδροδοτούσαν το κέντρο και τα περίχωρα της Παροικίας, ενώ οι υπόλοιποι που έσπασαν διοχέτευαν νερό σε άλλες περιοχές του νησιού.

Από πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης 1η Απριλίου, συνεργεία της ΔΕΥΑ Πάρου ξεκίνησαν το έργο της αποκατάστασης των ζημιών και μέχρι το μεσημέρι στο 90% του νησιού η υδροδότηση έχει επανέλθει.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και η Μύκονος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε και ο δήμος Μυκόνου για έναν μήνα, έπειτα από σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο δήμαρχος, προκειμένου να διαχειριστούν τις συνέπειες που προέκυψαν από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

Στην σχετική απόφαση της Πολιτικής Προστασίας για την Μύκονο αναφέρεται:

«Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυκόνου, της Περιφερειακής Ενότητας Μυκόνου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την διαχείριση των συνεπειών (πλημμύρες) που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία εκδηλώθηκαν στις 31-03-2025 και 01-04-2025 στην παραπάνω περιοχή, σύμφωνα με το ανωτέρω 8 σχετικό.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έναν (1) μήνα, ήτοι έως και 30 Απριλίου 2025. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Απεγκλωβισμοί οδηγών στα Χανιά

Προβλήματα προκάλεσε στα Χανιά η σφοδρή βροχόπτωση. Πλημμυρικά φαινόμενα κατεγράφησαν σε περιοχές όπως τα Τσικαλαριά, τη Σούδα, το Βαμβακόπουλο, την Ξυλοκαμάρα, όπως και στη Λεωφόρο Μουρνιών, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους.

Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές στη Ρόδο

Ζημιές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος σε περιοχές της πόλης της Ρόδου, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι.

Από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν δένδρα και έσπασαν τζαμαρίες, ενώ γλάστρες από μπαλκόνια έπεσαν στον δρόμο και οχήματα υπέστησαν ζημιές. Μάλιστα δέντρο προκάλεσε ζημιές σε παρκαρισμένα οχήματα καθώς έπεσε από την κακοκαιρία.

Προβλήματα και σε Σύρο, Μύκονο

Χθες, Δευτέρα, σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε και τη Σύρο, όπου πλημμύρισαν δρόμοι, δυσκολεύοντας τις μετακινήσεις.

Στη Μύκονο έπεσαν 65 χιλιοστά βροχής μέσα σε δύο ώρες.

🔴 “Πνίγηκαν” οι Κυκλάδες από το χτύπημα της κακοκαιρίας τη Δευτέρα 31 Μαρτίου.

Video source: aom_bc#Μυκονος #mykonos #καιρός #κακοκαιρία #καταιγίδα #ειδήσεις #ειδησεις #ελλαδα #ελλάδα #κυκλαδες #greece #kyklades #flood #flashflood #rainriver #Vradini pic.twitter.com/18CAHBQAVm

— vradini.gr (@VradiniGr) April 1, 2025

Μηνύματα από το 112 σε Κρήτη, Ανατ. Αιγαίο και Δωδεκάνησα

Την Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου συγκάλεσε σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαευσταθίου, μετά από εισήγηση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη. Θέμα της συνεδρίασης το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) της ΕΜΥ.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Επιτροπής, ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις) προβλέπονται κατά διαστήματα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχές του Αιγαίου. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε Κρήτη και Δωδεκάνησα όπου θα εξελιχθούν τα πιο ισχυρά φαινόμενα.

Όπως τονίζεται από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, έχει ήδη εκδοθεί τις προηγούμενες ώρες 112 για τις περιοχές της Κρήτης, των Δωδεκανήσων, της Χίου, της Σάμου και της Ικαρίας, όπου από σήμερα το πρωί έως και αύριο το πρωί τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα. Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας έχει επικοινωνήσει με τους ΟΤΑ, τα σώματα ασφαλείας κλπ, προκειμένου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να έχουν πλήρη ενημέρωση για τα επικείμενα καιρικά φαινόμενα και να βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Κυριακή (30-03-2025) επικαιροποιήθηκε το πρωί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Επισημαίνεται από την ΕΜΥ ότι οι διαφοροποιήσεις αφορούν κυρίως την Κρήτη, ενώ πρόσκαιρα θα επηρεαστούν και τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες (που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις) προβλέπονται κατά διαστήματα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης (02-04-25).

Αναλυτικά:

Στις Κυκλάδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες έως το μεσημέρι της Τρίτης (01-04-25).
Στην ανατολική Θεσσαλία και τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (Πιερία, Ημαθία, Πέλλα) έως το απόγευμα της Τρίτης (01-04-25).
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Χίου – Ικαρίας – Σάμου) έως και το βράδυ της Τρίτης (01-04-25).
Στην Κρήτη (κυρίως στη δυτική και τη νότια Κρήτη) και τη Γαύδο έως και τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (02-04-25).
Στα Δωδεκάνησα έως και το μεσημέρι της Τετάρτης (02-04-25).

Αναλυτική πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 02-04-2025

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αύριο Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στην Κρήτη (κυρίως στη δυτική και νότια Κρήτη), στη Γαύδο έως τις πρωινές ώρες και στα Δωδεκάνησα έως και το μεσημέρι.

Αναλυτικότερα, στην ανατολική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα στην Κρήτη (κυρίως στη δυτική και τη νότια Κρήτη), στη Γαύδο και έως το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα θα είναι τοπικά ισχυρά.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 16 με 18 και στη νότια νησιωτική χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα έως τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στη δυτική και νότια Κρήτη καθώς και στη Γαύδο. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα Δωδεκάνησα έως και το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα στα βόρεια και βαθμιαία και στα νότια σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στις Σποράδες βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 και τοπικά 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο, Τετάρτη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και τις μεσημβρινές -απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κατά διαστήματα. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Έκτακτη ΑνάγκηΠάροςΠολιτική προστασίαΠρωτοσέλιδο
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΣτΕ: Συζητήθηκαν οι ενστάσεις για τον νέο φορολογικό νόμο
Επόμενο άρθρο Κωνσταντίνος Καρέτσας: Ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό τιμώντας την…Πρωταπριλιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη
10 ώρες ago
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του
10 ώρες ago
«Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» λέει το Ισραήλ – Σε υπόγειο καταφύγιο κρύβεται ο Χαμενεΐ
10 ώρες ago
Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 30,3%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 6,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ
11 ώρες ago
Πιερρακάκης: Δεν ακυρώνεται η λογική της ΔΕΘ από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Στόχος η μείωση βαρών από τη μεσαία τάξη
11 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

«Αν έπεφτε 15 μέτρα πιο δίπλα, θα είχαμε μεγάλη έκρηξη»: Τα σενάρια για την πτώση του ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Ένας 21χρονος νεκρός και έξι τραυματίες μετά από τροχαίο στην Εγνατία Οδό- Μηχανή εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Λήξη πανελληνίων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, τέλος εξετάσεων και στα γυμνάσια

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δύσκολο έργο του Κώστα Σκρέκα, σήμερα η εκλογή νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας 

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?