Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών στο Ιπποκράτειο

??????????????????????????????? ?????????????????? ??????? ???????????????????????? ??????? ??????? ????? ??????????????????????? ???????????????????????????????? ????? ????????????? ??????? ?????????????????????? ???????????? ????????????????? (EUROKINISSI)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο από υγειονομικούς.

Η διαμαρτυρία γίνεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας του κλάδου, σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Στη Θεσσαλονίκη η κεντρική διαμαρτυρία πραγματοποιείται στο Ιπποκράτειο ενώ εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί στις πύλες και άλλων νοσοκομείων.
«Δεν πρέπει κανένας εργαζόμενος να περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση. Η ίδια πολιτική που μας έφτασε εδώ συνεχίζεται και σήμερα. Ο σκοπός τους δεν είναι να σώσουν ανθρώπινες ζωές αλλά να προστατεύσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Δεν θα επιτρέψουμε στους υπαίτιους αυτής της κατάστασης να περάσουν την εγκληματική τους πολιτική ανενόχλητοι. Όπως δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την προστασία της ζωής, έτσι θα αντισταθούμε και στην προσπάθεια να μας φιμώσουν. Προχωράμε σε συμβολικές κινητοποιήσεις στις 26/11 στις πύλες των νοσοκομείων, οι οποίες πρέπει να γίνουν φάροι ελπίδας για τον αγωνιζόμενο λαό και για τους εργαζόμενους που δίνουν επίσης τη μάχη για την απεργία στους άλλους χώρους δουλειάς», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ), στη σχετική ανακοίνωση.