Η Χ.Α.Ν.Θ εγκαινιάζει σήμερα το ποδοσφαιρικό της γήπεδο στολίδι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, που πλέον λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της εγκαινιάζει σήμερα στις 7 το απόγευμα η ΧΑΝΘ.

Το Ποδοσφαιρικό τμήμα πλέον αποκτά ένα γήπεδο-στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης, το οποίο στο εξής θα καλύπτει τις ανάγκες των μικρών αθλητών-ποδοσφαιριστών.

Τα εγκαίνια θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από ομάδες της Super League.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί μεταξύ άλλων ο Ζήσης Βρύζας, βασικό στέλεχος της Εθνικής μας, της ομάδας “όνειρο” που το 2004 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης με την κατάκτηση του Euro. Η Χ.Α.Ν.Θ. θα τιμήσει τον Ζήση Βρύζα για τη διαδρομή και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης το «παρών» θα δώσουν οι Λέο Μάτος (ΠΑΟΚ), Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), Ντάρσι Νέτο (πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη), όπως και ο Μαρσέλο Βεριντιάνο (πρώην παίκτης της ΑΕΚ της Ξάνθης κλπ), τους οποίους επίσης η Χ.Α.Ν.Θ. θα τιμήσει για την προσφορά τους στον επαγγελματικό αθλητισμό.