Η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη περιλαμβάνει όλους τους πολίτες

[ad_1]

Στην Ελλάδα «επενδύουμε πλέον σε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες δεν θα απαξιωθούν μέσα σε μια δεκαετία» ανέφερε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος συμμετείχε σήμερα σε συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης του GSMA και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με θέμα: «Creating a Shared Digital Future», στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Mobile World Congress 2019 (MWC19), τη μεγαλύτερη διοργάνωση ψηφιακής επικοινωνίας παγκοσμίως, που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.  

Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας προχωρούν ως το 2022 σε τεράστιες επενδύσεις, ύψους 4 δισ. ευρώ, για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας σε όλη τη χώρα. Η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη περιλαμβάνει όλους τους πολίτες, σε όποιο σημείο της χώρας κι αν κατοικούν. #MWC19MP pic.twitter.com/4kVKoD4oxw
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) February 26, 2019

Πρόσθεσε επίσης, πως «η χώρα περνά από την εποχή του χαλκού στην εποχή της οπτικής ίνας μέσω συγκεκριμένων έργων, όπως για παράδειγμα το Ultra Fast Broadband, προϋπολογισμού 700 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ΣΔΙΤ στα ευρυζωνικά δίκτυα στην Ευρώπη».
«Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας προχωρούν ως το 2022 σε τεράστιες επενδύσεις, ύψους 4 δισ. ευρώ, για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας σε όλη τη χώρα. Η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη περιλαμβάνει όλους τους πολίτες, σε όποιο σημείο της χώρας κι αν κατοικούν» επεσήμανε ο κ. Παππάς.
Τον Υπουργό ΨΗΠΤΕ συνόδευσαν ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Χρήστος Σίμος και ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού, Κωνσταντίνος Αγόρης.

#GreeceScalesUp | Το @MinDigitalGr στηρίζει έμπρακτα την #startup κοινότητα κ μετά την επιτυχημένη παρουσία 128 νεοφυών επιχειρήσεων στη #DETH2018 ακολούθησαν συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις καθώς κ στην #MWC19 με 10 ελληνικές #startups να δίνουν δυναμικά το παρών!?@george_cris pic.twitter.com/G5EN8pf1G3
— MinDigitalGr (@MinDigitalGr) February 26, 2019

Πηγή:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]