Η «ατζέντα» Αγγελούδη στη σημερινή συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στις 13:30 σήμερα, Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δυο ανδρών μετά την εκλογή Αγγελούδη στην θέση του δημάρχου μετά τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας μετά τις ευχές των συγχαρητηρίων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αίτημα που ο τελευταίος αποδέχτηκε.

Ο κ. Αγγελούδης βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και επισκέφτηκε υπουργεία, προκειμένου να έχει μια πρώτη ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των μεγάλων έργων στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Αγγελούδης θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγγελούδης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό έχοντας ήδη ορισμένες επεξεργασμένες προτάσεις και αναμένεται μεταξύ άλλων να ζητήσει χρηματοδότηση για τα μεγάλα έργα της πόλης, έργα που είτε παραμένουν «παγωμένα», είτε ακυρώθηκαν από την σημερινή διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.