Τρίτη, 5 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ανδρουλάκης: «Η χώρα αντιμετωπίζεται σαν λάφυρο και οι πολίτες σαν ενοχλητικοί θεατές»
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωφελούμενων για το voucher 750 ευρώ
Ελλάδα-Ουγγαρία: Μνημόνιο συνεργασίας για τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης
ΑΑΔΕ: Σύσταση ειδικής ομάδας για την πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Πλεύρης: Φυλάκιση 5 ετών και απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ για 10 έτη στους μη αιτούντες άσυλο
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για επιπλέον 2.500 θέσεις εργασίας ανέργων άνω των 55 ετών
Έρχεται η Athens Flying Week 2025 – Η καρδιά της αεροπορίας χτυπά ξανά στην Τανάγρα!
Σδούκου: Να τοποθετηθεί το ΠΑΣΟΚ για τις επίσημες θέσεις του σχετικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Επίδομα αδείας: Υποχρεωτική η καταβολή του πριν την άδεια – Φουσκωμένα τα πρόστιμα
Χρυσοχοΐδης: Νέο τμήμα του φράχτη θα κατασκευαστεί στον Έβρο
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερχεται το briefing στη Θεσσαλονίκη

3 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Ανεβάζει ταχύτητες η κυβέρνηση στον Βορρά και τη Θεσσαλονίκη, μπαίνοντας δυναμικά στην μακριά τελική ευθεία που θα οδηγήσει στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ήδη με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ξεκίνησαν εκ νέου στη Θεσσαλονίκη οι δια ζώσης εκδηλώσεις, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται το κυβερνητικό έργο, όπως συνέβη αυτήν την εβδομάδα στην οποία ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης παρουσίασε το συνολικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου, καθώς και τον προγραμματισμό της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στο επίπεδο των υποδομών και των έργων της πόλης. Την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης ανεβάζει τους ρυθμούς του κυβερνητικού έργου με παρεμβάσεις, επαφές και συνεργασίες.

Ταυτόχρονα εντείνεται και η επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης. Ήδη, με πολύ συντονισμένες κινήσεις, τόσο του αρμόδιου υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου και του νέου Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινά αυτήν την εβδομάδα το briefing στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μία προαναγγελία που έκανε ο κ. Οικονόμου μόλις πριν από 3 εβδομάδες (για την ακρίβεια στις 18 Φεβρουαρίου) κατά την πρώτη του θεσμική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δίνει έμφαση στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή και ότι γι’ αυτό σε τακτικά διαστήματα, ει δυνατόν μια φορά τον μήνα, κυβερνητικό briefing, δηλαδή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τη δραστηριότητα της κυβέρνησης, θα γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο κ. Οικονόμου είχε επισημάνει ότι το υφυπουργείο και η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης θα έχουν από εδώ και πέρα έναν πιο ευδιάκριτο και ουσιαστικό ρόλο στην πόλη και στη Βόρεια Ελλάδα και ότι η κυβέρνηση θα κάνει προσπάθειες για τη στήριξη του δημοσιογραφικού κλάδου και την εξασφάλιση της επιβίωσης των περιφερειακών Μέσων Ενημέρωσης, επιδιώκοντας τον πλουραλισμό και την πολυφωνία. «Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε ζητήματα που αφορούν τον δημοσιογραφικό κλάδο, ανάγκες και προβλήματα που οι αλλεπάλληλες κρίσεις έχουν ως συνέπειες και αποτύπωμα και στον εργασιακό χώρο των ΜΜΕ. Αναζητώντας τρόπο για την ενίσχυση του ρόλου τους, εξασφαλίζοντας την επιβίωση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, την επιβίωση των περιφερειακών ΜΜΕ, στηρίζοντας τον ρόλο τους, επιδιώκοντας, πάντα, τον πλουραλισμό και την πολυφωνία, κάτι που είναι πολύ ουσιαστικό και για την ίδια τη δημοκρατία και για την ανάδειξη συνολικότερα της προσπάθειας και της κυβερνητικής πολιτικής για την αναβάθμιση της ζωής των ανθρώπων που ζουν εδώ, αλλά και του ρόλου ευρύτερα της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας» ήταν τα λόγια του κ. Οικονόμου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΘεσσαλονίκηΟικονόμου
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλουμε να τρέξουμε τις επενδύσεις από τη Σαουδική Αραβία»
Επόμενο άρθρο Στερεύουν τα αποθέματα ηλιελαίου: “Καμπανάκι” στην ΕΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανδρουλάκης: «Η χώρα αντιμετωπίζεται σαν λάφυρο και οι πολίτες σαν ενοχλητικοί θεατές»
21 λεπτά ago
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωφελούμενων για το voucher 750 ευρώ
25 λεπτά ago
Ελλάδα-Ουγγαρία: Μνημόνιο συνεργασίας για τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης
1 ώρα ago
ΑΑΔΕ: Σύσταση ειδικής ομάδας για την πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
1 ώρα ago
Πλεύρης: Φυλάκιση 5 ετών και απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ για 10 έτη στους μη αιτούντες άσυλο
2 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται η Athens Flying Week 2025 – Η καρδιά της αεροπορίας χτυπά ξανά στην Τανάγρα!

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Να τοποθετηθεί το ΠΑΣΟΚ για τις επίσημες θέσεις του σχετικά με το τουρκολιβυκό μνημόνιο

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Νέο τμήμα του φράχτη θα κατασκευαστεί στον Έβρο

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προεδρεύει σήμερα στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?