Δευτέρα, 16 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του
«Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» λέει το Ισραήλ – Σε υπόγειο καταφύγιο κρύβεται ο Χαμενεΐ
Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 30,3%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 6,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ
Πιερρακάκης: Δεν ακυρώνεται η λογική της ΔΕΘ από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Στόχος η μείωση βαρών από τη μεσαία τάξη
«Αν έπεφτε 15 μέτρα πιο δίπλα, θα είχαμε μεγάλη έκρηξη»: Τα σενάρια για την πτώση του ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη
Ημαθία: Ένας 21χρονος νεκρός και έξι τραυματίες μετά από τροχαίο στην Εγνατία Οδό- Μηχανή εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα
Σκέρτσος: Ισχυρή Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει
Κεφαλογιάννης: Δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση για τον καθαρισμό των οικοπέδων
Ισραήλ και Ιράν κλιμακώνουν τις επιθέσεις καθώς η φονική σύγκρουση εισέρχεται στην τέταρτη ημέρα
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμμανουήλ Καραλής: «Ο Ντουπλάντις μού είπε για πρώτη φορά πως πήγαν τόσο δύσκολα τα πράγματα για εκείνον, είπε ότι τον κοίταξα αγωνιστικά στα μάτια»

3 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κίνας. Ο «Μανόλο» τόνισε ότι φέτος είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του και μετέφερε τα λόγια των αθλητών, του ίδιου του Αρμάντ Ντουπλάντις, καθώς και του πατέρα του αντιπάλου του, οι οποίοι είπαν ότι πρώτη φορά είδαν τον Σουηδό να είναι πιεσμένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή:

«Η προετοιμασία έχει πάει πάρα πολύ καλά, η αυτοπεποίθησή μου έχει φτάσει στα ύψη. Βλέπω υψηλά ύψη και πιστεύω ότι πρέπει να τα καταφέρω. Ακόμα και στο 6.10μ. είχα μια προσπάθεια που ήταν πάρα πολύ καλή. Φέτος είναι η καλύτερη σεζόν της ζωής μου. Έχω πηδήξει έξι μέτρα τέσσερις φορές, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω επειδή το ζω, αλλά όλοι οι δημοσιογράφοι και οι αθλητές μου λένε ότι αυτό είναι κάτι απίστευτο. Δεν ξέρω πώς μπορώ να το εκφράσω σε λόγια, αλλά είναι κάτι που πηγαίνει από μόνο του. Όταν νιώθεις καλά και ξέρεις ότι έχεις κάνεις τη δουλειά, όλα πηγαίνουν στον αυτόματο».

– Για την αλλαγή από το 2024 και μετά: «Άλλαξα το προπονητικό μου γκρουπ. Κάνω προπόνηση μαζί με τον πατέρα μου, μαζί με τον Γιώργο τον Πομάσκι, μαζί με τον Πολωνό, τον Μαρτσίν Στσεπάνσκι. Έχουμε φτιάξει ένα προπονητικό τρίδυμο όπου ο καθένας ξέρει το πόστο του, όλοι κυνηγούν το καλύτερο για εμένα. Μέχρι στιγμής έχει λειτουργήσει πάρα πολύ. Εννοείται ότι εγώ έχω βάλει τη δουλειά, αλλά οι αφανείς ήρωες είναι ο Χάρης ο Καραλής, ο Γιώργος ο Πομάσκι και ο Μαρτσίν Στσεπάνσκι.

Έχει αλλάξει πλέον όλη μου η ψυχολογία, αγαπώ πλέον το άθλημα, απολαμβάνω όλη τη διαδικασία. Όλα αυτά είναι πράγματα που έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν μαζί με τη θετική σκέψη. Και σίγουρα και το ξεμάτιασμα που μού έριξε ο κόσμος (γέλια). Σήμερα παιδιά ούτε μισό μάτι δεν είχα (γέλια), σας ευχαριστώ.

Πρώτη φορά ξεκινάω από το 5.70μ. που είναι πολύ σημαντικό ύψος. Μόνο εγώ και ο Μόντο ξεκινήσαμε σε αυτό το ύψος, το πέρασα και από εκεί και πέρα όλα πήγαιναν στον αυτόματο. Ήθελα να τα κάνω όλα με την πρώτη, όλα πήγαν βάσει σχεδίου και είναι πολύ καλά».

– Για το ότι ήταν ένας εκ των καλύτερων αγώνων όλων των εποχών σε αυτή τη διοργάνωση από το 1987, γιατί και δύο αθλητές πέρασαν πάνω από τα 6.05μ: «Είμαι περήφανος. Πάμε για τα επόμενα. Ο Μόντο μού είπε ότι πρώτη φορά πήγε τόσο δύσκολα. Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Μού είπε ότι τον κοίταξα πραγματικά στα μάτια, μού το είπε και ο πατέρας του και οι υπόλοιποι αθλητές ότι: «πρώτη φορά βλέπω τον Μόντο να είναι λίγο πιεσμένος».

Εντάξει, ο Μόντο είναι ένας από τους καλύτερους. Κάτι έβλεπε, που είναι σημαντικό. Θέλω να βελτιώνομαι, αφού σε κάθε αγώνα σταθεροποιούμαι στα 6.10 μέτρα, ο στόχος είναι να ξεπεράσω τα 6.10μ. και από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά. Εγώ θα πιστεύω στον εαυτό μου, θα πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μαγικά πράγματα και θα προπονούμαι κάθε ημέρα για να το πετύχω».

– Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ εξέφρασε τις ευχές του στον Καραλή για μετάλλιο στο Τόκιο και εκείνος ανέφερε: «Αν πάρω μετάλλιο στο Τόκιο, να μου δώσεις μια τέτοια γραβάτα (γέλια)».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Εμμανουήλ ΚαραλήςΜόντο ΝτουπλάντιςΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Πατρά: Μεθυσμένος πατέρας άφησε μόνο του τον 4χρονο γιο του και συνελήφθη
Επόμενο άρθρο «Καμπανάκι» από την Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας για την αγορά μπακαλιάρου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πόλεμος «φτάνει» στην αντλία: Πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη
6 ώρες ago
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας – Η επιστολή παραίτησής του
6 ώρες ago
«Έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης» λέει το Ισραήλ – Σε υπόγειο καταφύγιο κρύβεται ο Χαμενεΐ
6 ώρες ago
Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 30,3%, σκληρή μάχη ΠΑΣΟΚ – Πλεύσης Ελευθερίας για τη δεύτερη θέση και κατρακύλα με 6,1% για τον ΣΥΡΙΖΑ
7 ώρες ago
Πιερρακάκης: Δεν ακυρώνεται η λογική της ΔΕΘ από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – Στόχος η μείωση βαρών από τη μεσαία τάξη
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Στουτγκάρδη ετοιμάζει πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γιάννη Κωσνταντέλια του ΠΑΟΚ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τάισον απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπικός αγώνας σήμερα στην Τούμπα με Ζαγοράκη, Καραγκούνη και Καρεμπέ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βρούτσης: Θα περιμένω Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους την Τετάρτη ως τις 15:00, αλλιώς θα διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?