Σάββατο, 10 Μάι 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Σύνοδος Πρυτάνεων: Ζητoύν χρηματοδότηση, προσωπικό και διάκριση ενεργών και μη ενεργών φοιτητών
Παγκόσμια ανησυχία: Νυχτερινό μπαράζ εκατέρωθεν αεροπορικών επιδρομών εναντίον στρατιωτικών βάσεων
TisimΒενη στην Ανθοέκθεση Θεσσαλονίκης
Σκέρτσος: «Οι στίχοι της τραπ μπορεί να δημιουργήσουν περιβάλλον βίας»
Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου για προγράμματα Έρευνας και Ανάπτυξης 
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε από Δευτέρα στα ΑΤΜ 
Χρυσοχοϊδης: «Οι τραμπούκοι δεν έχουν χώρο στο πανεπιστήμιο»
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Μέχρι αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Το να μειώνει κανείς το χρέος του σημαίνει περισσότερη ελευθερία για τον τόπο, περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες για την χώρα»
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Όλες οι πληρωμές από 5 έως 9 Μαΐου
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκέλες για Άρσεναλ και Λίβερπουλ, φοβερή ανατροπή η Νότιγχαμ Φόρεστ-Τα χθεσινά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ!

5 μήνες ago
Κοινοποίηση
13 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Σημαντικά παιχνίδια και μεγάλες εκπλήξεις περιλάμβανε η αρχή της 16ης αγωνιστικής στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, η Άρσεναλ έμεινε στο μηδέν με την Έβερτον στο «Εμιρέιτς», η Λίβερπουλ των 10 παικτών πήρε ισοπαλία κόντρα στη Φούλαμ (2-2), η Νιούκαστλ δε δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λέστερ (4-0), η Ίπσουιτς έκανε διπλό στη Γουλβς (1-2) και οδήγησε σε ανακατατάξεις τους «Λύκους» και η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέταξε την Άστον Βίλλα με τεράστια ανατροπή (2-1). Αναλυτικότερα οι αγώνες:

Άρσεναλ-Έβερτον 0-0

H Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον στην έδρα της και, με την έκτη ισοπαλία και δεύτερη σερί στη σεζόν, έφτασε τους 30 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές στην Αγγλία. Με την έκτη της ισοπαλία επίσης στη σεζόν η, χωρίς ΜακΝίλ στο ματς, Έβερτον πήγε στους 15 βαθμούς.

Κακό παιχνίδι στο Λονδίνο, με καλύτερη στιγμή για την Άρσεναλ το σουτ του Σάκα στην εστία στο 47′, που απομάκρυνε ο Πίκφορντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίμπερ, Λιούις-Σκέλι (69′ Πάρτεϊ), Ράις (62′ Ζορζίνιο), Μερίνο (69′ Μερίνο), Έντεγκαρντ (62′ Νουανέρι), Σάκα, Μαρτινέλι (74′ Τροσάρ), Χάβερτζ

Έβερτον (Σον Ντάιτς): Πίκφορντ, Ταρκόφσκι, Μπράνθγουαϊτ, Μικολένκο, Γιανγκ, Μανγκαλά, Γκέγε, Ντουκουρέ, Εντιαγιέ, Χάρισον (66′ Λίντστρομ), Κάλβερτ-Λιούιν (66′ Μπρόγια)

Λίβερπουλ-Φούλαμ 2-2

Η Φούλαμ ανάγκασε σε απώλεια βαθμών τη Λίβερπουλ, φεύγοντας με το 2-2 από το Άνφιλντ για τη 16η αγωνιστική της Premier League.

Οι «Κότατζερς» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Ρόμπινσον έβγαλε μία «γλυκιά» σέντρα από τα αριστερά και ο Περέιρα νίκησε τόσο τον Ρόμπερτσον και όσο και τον Άλισον και με ένα εναέριο σουτ έγραψε το 0-1. Τα πράγματα για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα έγιναν ακόμη πιο ευνοϊκά, όταν ο Σκωτσέζος μπακ των «Κόκκινων» αποβλήθηκε στο 17′, γκρεμίζοντας τον Γουίλσον πριν βρεθεί απέναντι στον Άλισον.

Με την έναρξη, όμως, του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Άρνε Σλοτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σαλάχ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Χάκπο με κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε στο 47′. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, βέβαια, κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμά της στο 76′ με τον Μουνίθ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τα κενά στα δεξιά της άμυνας των γηπεδούχων και εκτέλεσε για το 1-2. Η Λίβερπουλ, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε εκ νέου με τον Ντιόγκο Ζότα στο 86′, στην πρώτη συμμετοχή του Πορτογάλου έπειτα από τις 20 Οκτωβρίου.

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, άφησε άλλους δύο βαθμούς και η Τσέλσι μπορεί με νίκη να την πλησιάσει σε απόσταση δύο βαθμών, έστω και με ματς περισσότερο. Η Φούλαμ, από την άλλη μεριά, ανέβηκε στους 24 βαθμούς και απέχει τρεις βαθμούς από την πέμπτη Μάντσεστερ Σίτυ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Άρνε Σλοτ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79′ Ζότα), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χράβενμπερχ, Σομποσλάι (79′ Έλιοτ), Τζόουνς (70′ Κουάνσα), Χάκπο (70′ Νούνιες), Ντίας, Σαλάχ

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Κουένκα, Ντιόπ, Τέτε (54′ Καστάνιε), Ρόμπινσον, Λούκιτς, Μπέργκε, Περέιρα (69′ Σμιθ-Ρόου), Γουίλσον (87′ Τραορέ), Ιβόμπι, Χιμένεθ (68′ Μουνίθ)

Νιούκαστλ-Λέστερ 4-0

Η Λέστερ πήγε στο “St James’ Park” έχοντας 5 νίκες στις 7 προηγούμενες επισκέψεις της στο «σπίτι» της Νιούκαστλ, αλλά αυτή τη φορά οι «Καρακάξες» ήταν αποφασισμένες να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί. Και το έκαναν πολύ πιο εύκολα από όσο περίμεναν, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης και να παίρνουν γκολ από στατικές φάσεις.

Στο 30′, ύστερα από κομπίνα σε κόρνερ, ο Μέρφι άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα για να έρθει ένα απίθανο πρώτο 15λεπτο στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους και το 1-0 να γίνει 4-0!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γουόρντ πήρε τη θέση του τραυματία Χέρμανσεν στην εστία της Λέστερ και είδε τον Γκιμαράες στο 47′, μετά από νέα κομπίνα σε φάουλ, να κάνει το 2-0, τον Ίσακ στο 50′ να σημειώνει το 3-0 με το έβδομο γκολ του στα 9 τελευταία ματς και τον Μέρφι με το δεύτερο γκολ του να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 4 αγωνιστικές και είναι στην 10η θέση με 23 βαθμούς, ενώ η Λέστερ είναι 16η με 14 βαθμούς, στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ (Έντι Χάου): Ντουμπράουκα, Λιβραμέντο (65′ Τρίπιερ), Σερ, Μπερν, Χολ, Τονάλι, Γκιμαράες (65′ Λόνγκσταφ), Τζοελίντον, Μέρφι (65′ Μπαρνς), Γκόρντον (81′ Γουίλοκ), Ίσακ (73′ Οσούλα)

Λέστερ (Ρουντ Φαν Νιστελρόι): Χέρμανσεν (46′ Γουόρντ), Τζάστιν, Κόουντι, Βέστεργκααρ, Κρίστιανσεν, Τσάντρι (59′ Οκόλι), Σκιπ, ΜακΑτίρ, Ελ Χανούς (82′ Ντι Κόρδοβα Ριντ), Μαβιντίντι (59′ Μπουονανότε), Βάρντι (59′ Ντάκα)

Γουλβς-Ίπσουιτς 1-2

Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, πήρε το μόλις δεύτερο τρίποντό της στην Πρέμιερ Λιγκ και πρώτο μετά από τέσσερις αγώνες, καταδικάζοντας τη Γουλβς σε τέταρτη σερί ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 12 πόντους, αφήνοντας στους 9 τους «Λύκους».

Καλύτερη τακτικά στο πρώτο μέρος, αλλά και τυχερή η Ίπσουιτς, άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Ντελάπ κέρδισε μονομαχία και γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά, ο Χάτσινσον έκανε σουτ, αλλά ο Ντόχερτι απέκρουσε στη γραμμή. Ωστόσο, σε δεύτερη προσπάθεια από τον Τσάπλιν, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, έπειτα από διπλή κόντρα σε Τότι Γκόμες και Ντόχερτι, στον οποίον το τέρμα μέτρησε ως αυτογκόλ από τη διοργανώτρια αρχή.

Η Γουλβς ισορρόπησε στο δεύτερο ημίχρονο και με την αλλαγή του Γκέντες, βρήκε νέα «πνοή», καθώς ο Πορτογάλος στο 72′ έδωσε ασίστ στον Ματέους Κούνια, που νίκησε τον Μούριτς στην κλειστή του γωνία για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, κυρίως με τον Στραντ Λάρσεν, και για δεύτερο γκολ, όμως έμελλε να μείνουν χωρίς ούτε καν πόντο, καθώς δέχτηκαν άλλη μία φορά γκολ από στατική φάση (16η φέτος). Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και την τελευταία φάση του αγώνα, δύο αλλαγές του ΜακΚένα συνδυάστηκαν για το νικητήριο τέρμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζακ Κλαρκ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τζακ Τέιλορ νίκησε τους πάντες στον αέρα, για να κάνει το 1-2, με κεφαλιά, για το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, στο 90’+5 η Γουλβς έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Αΐτ Νούρι δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στο διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουλβς (Γκάρι Ο’ Νιλ): Τζόνστον, Σεμέδο, Μπουένο, Τότι Γκόμες, Ντόχερτι (64′ Γκονζάλο Γκιέδες), Αντρέ (46′ Ντόιλ), Λεμινά, Αΐτ Νούρι, Ρίκνερ Μπελεγκέιρντ (72′ Χι-Τσαν Χουάνγκ), Κούνια, Στραντ Λάρσεν

Ίπσουιτς (Κίραν ΜακΚένα): Μούριτς, Λέιφ Ντέιβις, Μπούργκες, Ντάρα Ο’ Σέα, Χάρι Κλαρκ, Μόρσι, Κατζούστ (75′ Τζακ Κλαρκ), Χάτσινσον, Τσάπλιν (75′ Τζακ Τέιλορ), Μπερνς (84′ Μπεν Τζόνσον), Ντέλαπ (84′ Αλ Χαμαντί)

Να σημειωθεί, τέλος, πως αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γκάρι Ο’ Νιλ στον πάγκο της Γουλβς. Η διοίκηση των «Λύκων» αποφάσισε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον 41χρονο τεχνικό, μετά την ήττα χθες στο «Μολινό» από την Ίπσουιτς. Ο Άγγλος κόουτς απολύθηκε, καθώς, ενώ είχε κάνει εξαιρετική δουλειά την περασμένη σεζόν, φέτος η ομάδα έχει μόλις εννιά βαθμούς με δύο μόνο νίκες, μετά από 16 αγωνιστικές στην Premier League, και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ο’ Νιλ ανέλαβε τη Γουλβς το 2023, παίρνοντας τη θέση του Χουλιάν Λοπετέγκι.

Νότιγχαμ Φόρεστ-Άστον Βίλλα 2-1

Μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προηγούμενη αγωνιστική, η Νότιγχαμ Φόρεστ επέστρεψε με νέα φοβερή εμφάνιση. Αυτή τη φορά, «θύμα» της ήταν η Άστον Βίλλα, την οποία υπέταξε στο φινάλε στο «City Ground» και με μία τρομερή ανατροπή άφησε πίσω της Μάντσεστερ Σίτυ και πάτησε τετράδα με 28 βαθμούς.

Το πρώτο μέρος είχε λίγα να προσφέρει από άποψη ευκαιριών, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή στιγμή με τις κεφαλιές των Μουρίγιο και Κόνσα, οι οποίες, όμως, πέρασαν άουτ.

Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με το ματς να αποκτά γρήγορο ρυθμό και το γκολ τελικά να έρχεται για τους φιλοξενούμενους. Ο ΜακΓκιν σήκωσε την μπάλα για τον Ντουράν και εκείνος με ωραία κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 της Βίλλα. Η Νότιγχαμ απάντησε σχεδόν αμέσως, αλλά ο Μαρτίνες πραγματοποίησε μία από τις επεμβάσεις της σεζόν (66′), σταματώντας πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντομίνγκες. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο δεν πτοήθηκε, ούτε όταν είδε το γκολ του Γουντ στο 82′ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Πέντε λεπτά μετά, ο Μιλένκοβιτς έπιασε την κεφαλιά από κοντινή απόσταση, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Αλλά το καλύτερο, το «φυλούσε» για το φινάλε ο Ελάνγκα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σουηδός εκτέλεσε στην κίνηση τον Μαρτίνες, μετά το γύρισμα του Άντερσον, για την ολική ανατροπή της Νότιγχαμ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νότιγχαμ Φόρεστ (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Σελς, Αϊνά, Μιλένκοβιτς, Μουρίλο (68′ Μοράτο), Γουίλιαμς, Γέιτς (68′ Σίλβα), Άντερσον, Ντομίνγκες (77′ Ελάνγκα), Γκιμπς-Γουάιτ, Χάντσον-Οντόι (90′ Μπολί), Γουντ

Άστον Βίλλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κονσά, Κάρλος, Τόρες, Ντιν (90′ Μάτσεν), Καμαρά (90′ Μπάρκλεϊ), Τίλεμανς (74′ Ονάνα), Κας, Ρότζερς, ΜακΓκίν, Ντουράν (74′ Γουότκινς)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 26χρονος που μετέφερε με αυτοκίνητο δύο κιλά ακατέργαστη κάνναβη
Επόμενο άρθρο Λαμία: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύνοδος Πρυτάνεων: Ζητoύν χρηματοδότηση, προσωπικό και διάκριση ενεργών και μη ενεργών φοιτητών
10 ώρες ago
Παγκόσμια ανησυχία: Νυχτερινό μπαράζ εκατέρωθεν αεροπορικών επιδρομών εναντίον στρατιωτικών βάσεων
10 ώρες ago
TisimΒενη στην Ανθοέκθεση Θεσσαλονίκης
10 ώρες ago
Σκέρτσος: «Οι στίχοι της τραπ μπορεί να δημιουργήσουν περιβάλλον βίας»
23 ώρες ago
Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου για προγράμματα Έρευνας και Ανάπτυξης 
1 ημέρα ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

TisimΒενη στην Ευαγγελίστρια

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης που στο εσωτερικό του κρατάει την ιστορία και την πορεία…

News Room

Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα – 17 Ιανουαρίου 2025: Αναλύοντας Καίρια Θέματα για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 17 Ιανουαρίου 2025, εστιάζουμε στις πλέον σημαντικές εξελίξεις της επικαιρότητας. Από…

News Room

Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα – 16 Ιανουαρίου 2025: Ενεργειακές Προκλήσεις και Παγκόσμιες Εξελίξεις

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025, είμαστε και πάλι κοντά σας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από την Παιανία: Μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση η αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Πάνω από 11.000 οπαδοί του «Τριφυλλιού» στην ανοιχτή προπόνηση του ΟΑΚΑ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Ο Μορόν έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ των «κίτρινων» και έγραψε ιστορία

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA: Οι Μιλγουόκι Μπακς μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των Play-Offs κόντρα στους Πέισερς με 37 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?