Βραζιλία: Σκηνές εμφυλίου και συλλήψεις μπολσοναριστών μετά την εισβολή αλά Τραμπ

Χάος προκλήθηκε χθες στη Βραζιλία όταν χιλιάδες υποστηρικτές του πρώην προέδρου της χώρας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, τυλιγμένοι με βραζιλιάνικες σημαίες ή φορώντας κίτρινα μπλουζάκια, έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εισέβαλαν στο Κογκρέσο και σε κτίρια υπουργείων στην Μπραζίλια. Οι διαδηλωτές κατέκλυσαν επίσης τον χώρο στάθμευσης του προεδρικού μεγάρου Πλανάλτο, ενώ άλλοι μπήκαν στο κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου προκαλώντας σημαντικές ζημιές, θυμίζοντας την 6η Ιανουαρίου του 2021 στις ΗΠΑ όταν οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ είχαν εισβάλει στο αμερικανικό Καπιτώλιο.

Δύο χρόνια μετά, την 8η Ιανουαρίου του 2023, στη Βραζιλία οπαδοί της ακροδεξιάς που δεν αποδέχθηκαν την αλλαγή ηγεσίας στη χώρα τους επιδόθηκαν σε ένα κρεσέντο βίας, αρνούμενοι να σεβαστούν δημοκρατικές διαδικασίες και βεβηλώνοντας κυβερνητικά κτίρια που αποτελούν μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σύντομα όλες αυτές οι κακές καταστάσεις που συμβαίνουν στη γή θα τερματιστούν και οι δίκαιοι άνθρωποι απο όλη τη γή που είναι ενωμένη στη λατρεία του μόνου αληθινού Θεού θα ζούν αιώνια ειρηνική ζωή χωρίς φυλετικές διακρίσεις, πολέμους, αρρώστιες και βάσανα κάτω απι συνθήκες παραδείσου ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ!!!. Όλα αυτά τα έχει υποσχεθεί ο Παντοδύναμος Θεός Γιαχ και αυτές τις υποσχέσεις θα τις υλοποιήσει μέσω τη ουράνιας ” κυβέρνησης ” Βασιλείας του με διορισμένο βασιλιά το γιο του, τον Χριστό Ιησού.

    Αγία γραφή: Ψαλμός 45:10 ή 46:9. Ησαΐας 2:4. Ψαλμός 36 ή 37:11,29. (Ματθαίος 5:5 Λογια του κυρίου μας Ιησού Χριστού.) Δανιήλ 2:44. Αποκάλυψη 20:6. 1 Κορινθίους 15:20-28. Αποκάλυψη 7:9.

    Όποιος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον σκοπό που έχει ο Θεός για τον άνθρωπο (Δωρεάν) μπορεί να μου γράψει μήνυμα στο μέσεντζερ.