Πέμπτη, 4 Σεπ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Ειδικό βοήθημα έως 1.375 ευρώ της ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι 
Στη Βουλή από τον Μιχάλη Χουρδάκη τα πρόσφατα περιστατικά νεανικής βίας
Δημήτρης Παπαστεργίου: Στη ΔΕΘ θα δείξουμε το νέο wallet
Μαρινάκης: Σε 7 μήνες καταγράφηκαν 13.285 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας
Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τους κτηνιάτρους των Περιφερειών
ΔΕΘ 2025: Στο 1,7 δισ. ευρώ το κόστος των παροχών
Λύση στην κρίση δίνει ο Δαμιανός – Ξεκινά τη διαδοχή του στην Ιερά Μονή Σινά
Συναγερμός στο Λονδίνο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς – Αναφορές για πολλούς τραυματίες
ΥΠΕΞ: Συλλυπητήρια για το τραγικό δυστύχημα στο ιστορικό τελεφερίκ της Λισαβόνας
«Έπεσε» η Google – Προβλήματα σε Gmail και Youtube
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απομακρύνθηκε από την κορυφή η Άρσεναλ, φοβερό ντέρμπι στο Λονδίνο-Η χθεσινή δράση στην Πρέμιερ Λιγκ!

9 μήνες ago
Κοινοποίηση
9 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Τέσσερις αγώνες περιελάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα, η Φούλαμ εμπόδισε την Άρσεναλ να φύγει με το διπλό (1-1), η Μπόρνμουθ απέδρασε από την έδρα της Ίπσουιτς (1-2), Λέστερ και Μπράιτον έμειναν στο 2-2 και η Τσέλσι, σε ένα απίστευτο ντέρμπι στο Λονδίνο, κέρδισε 4-3 μέσα στο «σπίτι» της Τότεναμ. Αναλυτικότερα οι αγώνες:

Φούλαμ-Άρσεναλ 1-1

Η Άρσεναλ κυριάρχησε επιθετικά απέναντι στη Φούλαμ, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ και εν τέλει δεν αναδείχθηκε νικήτρια, αδυνατώντας να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε γκολ.

Σχετικά με την αναμέτρηση, οι «Κανονιέρηδες» μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία σκόραραν με τον Ραούλ Χιμένεθ στο 11′, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα και σούταρε στην κάτω αριστερή γωνία για το 1-0.

Οι παίκτες του Αρτέτα δεν σταμάτησαν στιγμή να πρεσάρουν και στο 24′ ο Ντέκλαν Ράις απείλησε με σουτ εκτός περιοχής, που πέρασε λίγα εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 38′ ο Σακά βρέθηκε και εκείνος κοντά στο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε πάνω στον Λένο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων απέφεραν «καρπούς». Ο Κάι Χάβερτς έστειλε την μπάλα στον Σαλιμπά, που βρισκόταν στην μικρή περιοχή, και ο Γάλλος εκτέλεσε ιδανικά, φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1) στο 52ο λεπτό.

Το σκορ, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης και οι «Κανονιέρηδες» έχασαν βαθμούς έπειτα από ένα σερί τριών διαδοχικών νικών στην Premier League.

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Τετέ, Ντιόπ, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Λούκιτς, Μπέργκε, Τραορέ (60′ Γουίλσον), Σμιθ-Ρόου (60′ Περέιρα), Ιγουόμπι, Χιμένες
Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια, Πάρτεϊ, Σαλιμπά, Κίβιορ, Τίμπερ, Έντεγκααρντ, Ζορζίνιο (74′ Μερίνο), Ράις, Σακά, Χάβερτς (74′ Ζεσούς), Τροσάρ (60′ Μαρτινέλι)

Ίπσουιτς-Μπόρνμουθ 1-2

Τα «Κεράσια» ήταν ξανά… γλυκά και πέρασαν από το «Πόρτμαν Ρόουντ», αφήνοντας την Ίπσουιτς χωρίς νίκη μέσα στην έδρα της. Πρωταγωνιστές και σκόρερ Ουατάρα και Ουνάλ.

Η Ίπσουιτς άνοιξε το σκορ με τον Κόνορ Τσάπλιν να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ (1-0, 21ο λεπτό). Η Μπόρνμουθ έβγαλε αντίδραση και άρχισε να δημιουργεί φάσεις με κορυφαία στο πρώτο ημίχρονο την προσπάθεια του Μάρκους Τάβερνιερ που σταμάτησε στο δοκάρι του Μούριτς στο 28ο λεπτό.

Με κατοχή και μόνιμα στην επίθεση, η Μπόρνμουθ στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και να πραγματοποιήσει την τρίτη διαδοχική της νίκη. Οι αλλαγές του Ιραόλα έκαναν τη δουλειά τους και συνεργάστηκαν για την ανατροπή. Ο Ουατάραθα μοίρασε στον Ενές Ουνάλ για να ισοφαρίσει ο Τούρκος στο 87ο λεπτό (1-1), ενώ στις καθυστερήσεις ο διεθνής από τη Μπουρκίνα Φάσο ποδοσφαιριστής από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το τελικό 1-2 στο 90’+5.

Λέστερ-Μπράιτον 2-2

Λέστερ και Μπράιτον μετά από ένα καταπληκτικό ματς στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιοuμ» έμειναν στο 2-2 για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Μια ισοπαλία «χορταστική» με comeback για τους γηπεδούχους που βρέθηκαν πίσω με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταλυτικά ανώτεροι, με πολλές τελικές και ευκαιρίες και, έτσι, προηγήθηκαν στο 37’ με καταπληκτικό σουτ του Λάμπτεϊ.

Στην επανάληψη, στο 79’ ο Λάμπτεϊ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-2.

Σε εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Φαν Νίστελροϊ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και μία από τις αλλαγές του, ο Ντε Κόρντομπα Ριντ τον δικαίωσε απόλυτα.

Πρώτα στο 86’, ο Τζαμαϊκανός έβγαλε ασίστ στον Βάρντι, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-2 και στην συνέχεια, στο 90’+1, μετά από ασίστ του Βάρντι, ο Ριντ εκτέλεσε από κοντά για το τελικό 2-2.

Τότεναμ-Τσέλσι 3-4

Αυτή η Τσέλσι φέτος δε σταματιέται! Η ομάδα του Μαρέσκα ήταν εντυπωσιακή σε ακόμα ένα ματς, είχε ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος στο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ και ολοκλήρωσε την ανατροπή (4-3). Έτσι, οι «Μπλε» βρέθηκαν στο -4 από τη Λίβερπουλ (με ματς λιγότερο οι «Κόκκινοι») και μπήκαν δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Eνα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, με τρία γκολ, χαμένες ευκαιρίες, μα περισσότερο απίθανος ρυθμός. Βέβαια, τα λάθη ήταν πολλά και έδωσαν… τροφή για τέρματα και φάσης. Η Τσέλσι, μετά το αρχικό «μούδιασμα», ήταν καλύτερη, αντέδρασε, μείωσε και… έχτισε αυτοπεποίθηση για την επανάληψη. Κι όμως, το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τους «Μπλε», αφού στο 11ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα. Μόλις στο 5ο λεπτό η Τότεναμ άνοιξε το σκορ, όταν από σοβαρό λάθος του Κουκουρέγια, ο Τζόνσον έκανε την ασίστ και ο Σολάνκε με προβολή πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στους φιλοξενούμενους. Εξι λεπτά αργότερα, ο Κουκουρέγια γλίστρησε ξανά, έδωσε ευκαιρία στην Τότεναμ και ο Κολουσέφσκι με ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 2-0.

Ο Ισπανός… άλλαξε παπούτσια, η Τσέλσι έβγαλε αντίδραση και στο 18′ μπήκε ξανά στο «κόλπο». Ο Σάντσο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υπέροχη ατομική ενέργεια μείωσε σε 2-1. Οι «Μπλε» ήταν καλύτεροι, πίεσαν, εκμεταλλεύθηκαν τα διαδοχικά λάθη των γηπεδούχων και απείλησαν. Μάλιστα, στο 32′ οι παίκτες του Μαρέσκα έχασαν διπλή ευκαιρία, αλλά Πάλμερ και Νέτο δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Τότεναμ απάντησε και στο 34′ η κεφαλιά του Σαρ βρήκε το δοκάρι. Η Τσέλσι έβρισκε χώρους, ο Τζάκσον όμως δεν είχε καθαρό μυαλό να τελειώσει τις φάσεις.

H Tσέλσι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλό της και στο 48′ πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Σάντσο νικήθηκε από τον Φόρστερ. Παράλληλα, το σουτ του Φερνάντες στο 52′ δε βρήκε στόχο. Οι «Μπλε» είχαν αυτοπεποίθηση, κυκλοφορούσαν εξαιρετικά και στο 59′ κέρδισαν πέναλτι. Κάκιστη αντίδραση του Μπισουμά, καθώς ανέτρεψε τον Καϊσέδο εντός περιοχής. Ο Πάλμερ ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 68′ για να δούμε σουτ της Τότεναμ (μισή ώρα νωρίτερα το προηγούμενο), με τον Σον να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στο 73ο λεπτό, η Τσέλσι επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Υπέροχη προσπάθεια του Πάλμερ και ο Έντσο από κοντά με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Στο 77′, ο Πόρο έσωσε την Τότεναμ από τέταρτο γκολ! Η Τσέλσι έφυγε στην κόντρα, με τον Σάντσο να εκτελεί, αλλά τον Ισπανό αμυντικό να βάζει «στοπ» στο σουτ! Οι φιλοξενούμενοι στο 83′ κέρδισαν εκ νέου πέναλτι, με τον Σαρ να ανατρέπει τον Πάλμερ. Ο τελευταίος ευστόχησε και έκανε ρεκόρ στην Premier League με 12 στα 12 πέναλτι. Η Τότεναμ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σον, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι παραπάνω μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 13 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Τούρκων μαφιόζων στη Γλυφάδα: Δύο εκτελέσεις, τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδικό βοήθημα έως 1.375 ευρώ της ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι 
2 ώρες ago
Στη Βουλή από τον Μιχάλη Χουρδάκη τα πρόσφατα περιστατικά νεανικής βίας
2 ώρες ago
Δημήτρης Παπαστεργίου: Στη ΔΕΘ θα δείξουμε το νέο wallet
3 ώρες ago
Μαρινάκης: Σε 7 μήνες καταγράφηκαν 13.285 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας
4 ώρες ago
Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τους κτηνιάτρους των Περιφερειών
5 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV: «Η Αυτοδιοίκηση δεν συμφωνεί με την αφαίρεση των πολεοδομιών από τις αρμοδιότητές της»

Η πρώτη μεγάλη αδειοδοτημένη μαρίνα σκαφών σε όλο τον Θερμαϊκό πρόκειται να δημιουργηθεί στο ανατολικό…

Ελένη Ευσταθίου

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: O Στράτος Σιμόπουλος μιλά για τη ΔΕΘ και την ανάπλαση Θεσσαλονίκης

Για τα Μεγάλα Έργα της Θεσσαλονίκης, όσα είπε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη επίσκεψή του στην…

Ελένη Ευσταθίου

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eurobasket 2025: Απόψε ο “τελικός” της Εθνικής κόντρα στην Ισπανία για την 1η θέση του ομίλου 

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μυστακίδης κατέθεσε πρόταση για να αγοράσει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

News Room
απε-μπε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφές- Ολυμπιακός: Το απόγευμα φτάνει ο Ποντένσε

Ελένη Ευσταθίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eurobasket 2025: Για τρίτη νίκη και πρωτιά στον όμιλο η Εθνική κόντρα στη Γεωργία

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?