Ανοίγουν κι άλλες δομές φιλοξενίας για τους μετανάστες- Ξανανοίγει το camp στο Βαγιοχώρι

Προς επαναλειτουργία το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Βαγιοχώρι του δήμου Βόλβης.
Ήδη είναι σε εξέλιξη οι εργασίες και η τοποθέτηση κοντέινερ και αναμένεται να λειτουργήσει ως τις αρχές Οκτωβρίου.
Η δυναμικότητά του είναι για 600 άτομα. Την ίδια ώρα επεκτείνονται οι υπάρχουσες δομές σε Καβάλα, Σέρρες και Βέροια.
Στόχος να δημιουργηθούν 2.000 νέες θέσεις φιλοξενίας προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα νησιά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το θέμα θα έχει σύσκεψη με τους περιφερειάρχες ο ΥΠΡΟΠΟ Μ. Χρυσοχοίδης.
Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν πως θα γίνουν συμπτύξεις θέσεων στις υπόλοιπες δομές φιλοξενίας, μέσω αλλαγής του προτύπου που ίσχυε για τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να φιλοξενηθούν ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα και με το επίπεδο κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα. Κατ’ αυτό τον τρόπο πολλά κοντέινερ θα μπορούν να φιλοξενήσουν τελικά οκτώ αντί για έξι άτομα.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σου κουλη υπαλληλε. Οτι πουνε τα αφεντικα σας. Κατηγορουσατε και τους συριζοαπλυτους??? Ε ρε σκουπιδια. Τωρα αυτα τα προβατα που σε ψηφισανε να παρουνε ολοι στο σπιτι τους # προσφυγες#

  2. Ραγιαδες ελληνες ξυπνηστε, σε καποια χωρια ηδη οι λαθροεισβολεις ειναι παραπανω απο τους ντοπιους κατοικους…το καταλαβαινετε οτι αφανιζομαστε ?

  3. Αντί να τους στέλνουν πίσω………… Τους ετοιμάζουν χώρους υποδοχής.. Καλά 4.000.000 είναι αυτοί… Ώσπου να φτάσουν τον Ελληνικό πληθυσμό.. Εεεεεεε χουμε και λέμε..

  4. Αυτο ενδιεφερε τους ξεφτιλες τους φιλελεδες. Καλα που τους ψηφισατε ρε ζωα για να φυγει ο συριζα και να εχουν διαφορετικη πολιτικη. Μα ποση βλακεια μπορει να χωρεσει ο εγκεφαλος σας που τους πιστεψατε. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.