Ανοίγει απόψε η αυλαία των προημιτελικών στο Champions League με αγγλικό «εμφύλιο»

[ad_1]

Αρχίζουν απόψε και ολοκληρώνονται την Τετάρτη οι πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση στο Champions League, με τεράστιο ενδιαφέρον για τους φιλάθλους ολόκληρου του κόσμου. Το πρόγραμμα αρχίζει απόψε Τρίτη με τον αγγλικό «εμφύλιο» μεταξύ της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κόντρα της Λίβερπουλ με την Πόρτο στο «Ανφιλντ».
Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο σπουδαία παιχνίδια, με σημαντικότερο τη μάχη στο «Ολντ Τράφορντ», μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, ενώ η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ.Να σημειωθεί πως η Αγγλία συμμετέχει για τρίτη φορά με τέσσερις ομάδες στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά τις σεζόν 2007/08 και 2008/09.
Αναλυτικά τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης:
ΤΡΙΤΗΤότεναμ (Αγγλία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)Λίβερπουλ (Αγγλία)-Πόρτο (Πορτογαλία)
ΤΕΤΑΡΤΗΑγιαξ (Ολλανδία)-Γιουβέντους (Ιταλία)Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης:
Τότεναμ (Αγγλία) ή Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Αγιαξ (Ολλανδία) ή Γιουβέντους (Ιταλία)Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) ή Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) ή Πόρτο (Πορτογαλία)* Οι αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση θα διεξαχθούν στις 16-17/4.** Οι αγώνες για τα ημιτελικά στις 30/4-1/5 και 7-8/5.*** Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 1/6 στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad_2]