Έχασε 11-10 στη Ρωσία αλλά ελπίζει στη ρεβάνς η Βουλιαγμένη

[ad_1]

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση μέσα στην Ρωσία, η Βουλιαγμένη διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στον ημιτελικό της Euroleague γυναικών. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου, ηττήθηκαν στον πρώτο προημιτελικό με 11-10 από την πανίσχυρη Κίνεφ Κίρισι, όμως το σκορ τους επιτρέπει να ελπίζουν στην ανατροπή και την πρόκριση.
Τα οκτάλεπτα: 3-5, 2-1, 4-4, 2-0
Οι παίκτριες της ελληνικής ομάδας, μπήκαν δυνατά στην πισίνα και αιφνιδίασαν τις γηπεδούχες, καθώς προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-3. Ακολούθησαν δύο ισορροπημένα οκτάλεπτα με την Κίνεφ να επικρατεί στο δεύτερο με 2-1 και το τρίτο να «μοιράζεται» σε 2-2, ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε στην τελευταία περίοδο, όπου η ελληνική ομάδα δεν βρήκε σκορ και μοιραία με τα δύο γκολ της Σιμάνοβιτς και της Ζούμπκοβα, η ρωσική ομάδα πήρε την νίκη.
Για την ομάδα της Βουλιαγμένης, σκόραραν οι Χαραλαμπίδη (3), Χυδηριώτη (1), Ελληνιάδη (1), Ξενάκη (2) και Τζόρνταν (3), ενώ τα τέρματα της Κίνεφ Κίρισι, σημείωσαν οι Ζούμπκοβα (3), Σιμάνοβιτς (4), Ντιατσένκο (1), Κρίμερ (2), Ιβάνοβα (1).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κ.Ο.Ε.

[ad_2]