Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τρίτη σε αρκετές περιοχές της χώρας καθώς αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ενώ τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου.Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτικής Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρές στην Ήπειρο και πιθανώς πρόσκαιρα τη δυτική Στερεά. Ύφεση των φαινομένων τη νύχτα. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.