Τετάρτη, 6 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Πόθεν Έσχες: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων έως τις 31 Οκτωβρίου
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 8 Αυγούστου
Βιολογικά προϊόντα: Κυρώσεις σε έναν ακόμη φορέα πιστοποίησης για παράβαση των κανονισμών
Ανδρουλάκης: «Η χώρα αντιμετωπίζεται σαν λάφυρο και οι πολίτες σαν ενοχλητικοί θεατές»
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωφελούμενων για το voucher 750 ευρώ
Ελλάδα-Ουγγαρία: Μνημόνιο συνεργασίας για τη διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης
ΑΑΔΕ: Σύσταση ειδικής ομάδας για την πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Πλεύρης: Φυλάκιση 5 ετών και απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ για 10 έτη στους μη αιτούντες άσυλο
ΔΥΠΑ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για επιπλέον 2.500 θέσεις εργασίας ανέργων άνω των 55 ετών
Έρχεται η Athens Flying Week 2025 – Η καρδιά της αεροπορίας χτυπά ξανά στην Τανάγρα!
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης-Μπουρζ 52-91: Παραδόθηκε στις ορέξεις των Γάλλων και ολοκλήρωσε με εφιαλτικό τρόπο μία ακόμα ευρωπαϊκή βραδιά

7 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Η κατάσταση στον Άρη μοιάζει απερίγραπτα κακή, καθώς εξελίχθηκε σε… σάκο του μποξ μέσα στο σπίτι του από την Μπουργκ. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα από τα χειρότερα ευρωπαϊκά βράδια τους, μία από τις χειρότερες νύχτες τους επιθετικά, με συνέπεια τις αποδοκιμασίες από τους ελάχιστους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής των ομίλων του EuroCup, όλα τελείωσαν από το πρώτο ημίχρονο, όταν η Μπουργκ ξέφυγε με διαφορά είκοσι πόντων, τη στιγμή που ο Άρης όχι μόνο δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά έδωσε μια άθλια αγωνιστική «παράσταση». Αυτή, μάλιστα, ήταν η πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Άρη στην ευρωπαϊκή ιστορία του (52-91)!

Η αναμέτρηση

Με έντεκα φάουλ στην πρώτη περίοδο, «φορτωμένη» τη φροντ λάιν του Άρη με φάουλ και τους Γάλλους να βρίσκονται συνεχώς στη γραμμή… της φιλανθρωπίας, προφανώς αυτή η συνθήκη εξελίχθηκε αντιστρόφως ανάλογα των επιθυμιών του Γιάννη Καστρίτη. Η Μπουργκ βρήκε σχεδόν τους μισούς πόντους της από τη γραμμή των βολών (11/13) και από νωρίς είχε το προβάδισμα (9-17, 5’) φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο στο τέλος του αρχικού δεκαλέπτου (12-23). Ο Άρης παρέμεινε προβληματικός στην εκτέλεση μιας επίθεσης και η Μπουργκ διεύρυνε τη διαφορά (12-30, 13’), με πρωταγωνιστή τον Καστανιέδα, καθώς υπερίσχυσε σε όλους τους τομείς. Από την αθλητικότητα και τις συνεργασίες μέχρι την ακρίβεια στην εκτέλεση έως και την αξιοποίηση των επιθετικών ριμπάουντ (20-39, 16’). Η διαφορά έφτασε έως το +23 (23-46), καθώς ο Άρης συνέχισε να εκτελεί με άσχημα ποσοστά (4/14 δίποντα και 4/17 τρίποντα) και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με εύστοχο σουτ τριών πόντων από τον Νέιτ Λαζέφσκι (26-46, 20′).

Απελπιστικά άστοχος ακόμη και σε λέι απ, ο Άρης όχι απλά δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει το παραμικρό, αλλά μοιραία η διαφορά πήγε στο +26 (32-58) για την Μπουργκ στα μισά της τρίτης περιόδου. Δεν άλλαξε το παραμικρό μέχρι το τέλος αυτής (40-67), για να ακολουθήσουν τα ακόμη χειρότερα στην τελευταία περίοδο. Απίστευτα λάθη, απόλυτη ανοργανωσιά και μια ομάδα με ψυχολογία υπό του μηδενός εξελίχθηκε σε εύκολη λεία (43-82, 35′), καθώς η Μπουργκ έκανε επιμέρους σκορ 3-15! Το μόνο που απέμενε ήταν το πού θα έκλεινε η διαφορά κι αν αυτό το παιχνίδι θα… έγραφε αρνητική ιστορία. Κι αυτό έγινε, μιας και η ήττα με διαφορά 41 πόντων (52-91) αποτελεί τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία του συλλόγου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι κορυφαίοι

Ο Χαβιέρ Καστανιέδα ήταν ο «μαέστρος» της Μπουργκ, δίνοντας σκορ, σωστή κυκλοφορία μπάλας και δημιουργία. Ανασταλτικά, δεν υπήρχε παίκτης που υστέρησε από τη Μπουργκ. Πήρε άμυνες, ριμπάουντ και δημιουργία επίσης από τους Σαλάς, Μπενίτεθ και Τζέφερσον. Για τον Άρη, μόνο ο Λαζέφσκι σώθηκε από το «ναυάγιο», πετυχαίνοντας 10 πόντους.

Η βαθμολογία

Στο 3-12 έπεσε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη (1-6 εντός, 2-6 εκτός έδρας), στο 8-7 ανέβηκαν οι Γάλλοι (4-3 εντός, 4-4 εκτός έδρας). Ο ΝτιΜόι Χοτζ σημείωσε 11 πόντους με 1/7 τρίποντα και 3 ριμπάουντ, ο Νέιθαν Λαζέφσκι ακολούθησε με 10 πόντους, 3/4 τρίποντα και 8 ριμπάουντ. Στους 9 πόντους σταμάτησε ο Σαρίφ Κούπερ. Ο Μπράντον Πολ (19 πόντοι, 4/7 τρίποντα) και ο πρώην παίκτης του Λαυρίου, Σαβιέ Καστανιέδα (14 πόντοι, 2/3 τρίποντα) ξεχώρισαν για τη Μπουργκ.

Επόμενη υποχρέωση

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει (18/1, 17:00) αρχικά τον Κολοσσό Ρόδου στο «Nick Galis Hall» για τη 15η αγωνιστική της Basket League και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βαλένθια για τον αγώνα (22/1) με την ισπανική ομάδα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του EuroCup. Από την άλλη, η Μπουργκ θα υποδεχθεί την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Οι διαιτητές: Κόλιενσιτς, Μάικιτς, Λαουριναβίτσιους

Τα δεκάλεπτα: 12-23, 26-46, 40-67, 51-92

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Γιάννης Καστρίτης): Κούπερ 9, Τολιόπουλος 1 (0/4 δίποντα, 0/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Χατζηδάκης 2, Λαζέφσκι 10 (3/4 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Γκιουζέλης 3 (1/2 τρίποντα), Μποχωρίδης, Γουίλις 4, Γούντμπερι 4, Ρόμπερτς 7 (6 ριμπάουντ), Φίλλιος, Φιγκερόα, Χοτζ 11 (1/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ)

Μπουργκ (Φρεμτερίκ Φοτού): Σάλας 6 (6 ριμπάουντ), Νέλσον 6 (1/3 τρίποντα), Μπενίτεζ 11 (1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Άσερ 6, Καστανέδα 14 (2/3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Γιάκες, Πάνσα 6, Τζέφερσον 7 (2/8 τρίποντα, 6 ασίστ), Πολ 19 (4/7 τρίποντα), Κόκιλα 8 (6 ριμπάουντ)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο
Επόμενο άρθρο Στερεά Ελλάδα: Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις σε Φθιώτιδα, Ευρυτανία και Φωκίδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόθεν Έσχες: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων περιουσιακών στοιχείων έως τις 31 Οκτωβρίου
4 ώρες ago
Ο χάρτης πληρωμών από τον ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 8 Αυγούστου
5 ώρες ago
Βιολογικά προϊόντα: Κυρώσεις σε έναν ακόμη φορέα πιστοποίησης για παράβαση των κανονισμών
6 ώρες ago
Ανδρουλάκης: «Η χώρα αντιμετωπίζεται σαν λάφυρο και οι πολίτες σαν ενοχλητικοί θεατές»
7 ώρες ago
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες ωφελούμενων για το voucher 750 ευρώ
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη ο Βρούτσης

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6.08μ. – Τέταρτη επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ: «Συνεδρίαση ντροπή του ΑΣ – Βάζουν σε πλειστηριασμό την οικογένεια του ΠΑΟΚ»

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το χρυσό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου – Το ασημένιο κέρδισε ο Γιάννης Ρίζος

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?