Τρίτη, 17 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Πιερρακάκης: Η Ελλάδα μπορεί να ηγηθεί στη νέα εποχή της μακροζωίας
Ο Γενικός δείκτης σημείωσε πτώση 0.05%
Βούλη: Αύριο η ψηφοφορία για την προανακριτική επιτροπή – Με αποχή προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ
Περισσότερα από 180 εκατ. για τη στήριξη νέων γονέων και ευάλωτων νοικοκυριών το α΄πεντάμηνο
Αυγενάκης για την δόμηση στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Ανάγκη για ισορροπία μεταξύ θεσμικής τάξης και κοινωνικής δικαιοσύνης»
Τουρισμός: Προκαλεί ανησυχία η κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν
Χατζηδάκης: Ανησυχούμε για τον οικονομικό αντίκτυπο του πολέμου στη Μέση Ανατολή 
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και CCO της Microsoft Judson Althoff
Σαν σήμερα Τσίπρας και Ζάεφ υπογράφουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και η ΠΓΔΜ γίνεται «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
Η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις θέσεις στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Άρειος Πάγος: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για ανάρτηση κατά του εφέτη ανακριτή των Τεμπών

4 μήνες ago
Κοινοποίηση
3 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Παραγγελία για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σχετικά με ανάρτηση στο Facebook κατά του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαϊμή διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Στην παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ζητά
τη διερεύνηση αυτεπαγγέλτως διωκομένων εγκλημάτων σχετικά με την ανάρτηση και κάνει λόγο για υποδείξεις «στην κοινωνία ως ενδεδειγμένη οδό απονομής της Δικαιοσύνης αυτή της επιστροφής στην αυτοδικία, στο μεσαίωνα και στα λαϊκά δικαστήρια».

Τι αναφέρει η παραγγελία:

«Τη στιγμή που η Δικαιοσύνη με τα θεσμοθετημένα από το Σύνταγμα όργανά της, μεταξύ των οποίων και ο ορισθείς από την Ολομέλεια του Εφετείου Λάρισας Εφέτης-Ανακριτής (όπως διαχρονικά συμβαίνει σε εξαιρετικής σημασίας υποθέσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΠΔ), αγωνίζεται και αγωνιά στον τόπο μας για να ανταποκριθεί στο δίκαιο και πάνδημο κοινωνικό αίτημα για αποκάλυψη της αλήθειας στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, αυτόκλητοι υποκριτές προστάτες των θεσμών, που δεν ορρωδούν προ ουδενός, προκειμένου να υπηρετήσουν ταπεινά παντός είδους συμφέροντα, πλήττουν στην πραγματικότητα είτε με δημόσιες δηλώσεις, είτε με πράξεις και αναρτήσεις τους την καρδιά της Δημοκρατίας.

Έτσι όχι μόνον υποδεικνύουν στην κοινωνία ως ενδεδειγμένη οδό απονομής της Δικαιοσύνης αυτή της επιστροφής στην αυτοδικία, στο μεσαίωνα και στα λαϊκά δικαστήρια, αλλά προχωρούν και πιο πέρα. Καθυβρίζουν και λοιδορούν τους θεσμούς και όσους τους εκπροσωπούν, στοχοποιώντας τους τελευταίους με αναρτήσεις σαν την ακόλουθη, που κατ’ ελάχιστο διεγείρουν μέσω του διαδικτύου σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγιών κλπ κατά των ανωτέρω προσώπων και επιχειρούν με τον τρόπο αυτό γενικότερα αθέμιτη επιρροή σε δικαστικούς λειτουργούς, κατά παράβαση του Ποινικού Νόμου.

Η ανάρτηση, η οποία επισυνάπτεται, γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την Τ.Κ (τα στοιχεία της αναγράφονται σ’ αυτήν) και έχει το εξής περιεχόμενο: Εικονίζεται από ο Εφέτης Ανακριτής της υπόθεσης των Τεμπών και αναγράφεται: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΚΑΙΜΗΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΕΦΕΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ! ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΦΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΟΥ ΟΣΕ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ!!!

Παρακαλούμε κατόπιν αυτών να ενεργήσετε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση αυτεπαγγέλτως διωκομένων εγκλημάτων και να μας ενημερώσετε σχετικά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:SliderΤέμπη
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Υπουργείο Εσωτερικών: Διαγράφηκαν 441.042 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους
Επόμενο άρθρο Καιρός: Bροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιερρακάκης: Η Ελλάδα μπορεί να ηγηθεί στη νέα εποχή της μακροζωίας
7 λεπτά ago
Ο Γενικός δείκτης σημείωσε πτώση 0.05%
49 λεπτά ago
Βούλη: Αύριο η ψηφοφορία για την προανακριτική επιτροπή – Με αποχή προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ
1 ώρα ago
Περισσότερα από 180 εκατ. για τη στήριξη νέων γονέων και ευάλωτων νοικοκυριών το α΄πεντάμηνο
2 ώρες ago
Αυγενάκης για την δόμηση στους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων: «Ανάγκη για ισορροπία μεταξύ θεσμικής τάξης και κοινωνικής δικαιοσύνης»
2 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ελλάδα υποχώρησε κατά τρεις θέσεις στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας του IMD

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Γονείς παράτησαν το μωρό τους στο μπαλκόνι και πήγαν για ύπνο

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

O χάρτης του gov.gr με ασφαλή σημεία συγκέντρωσης στην Ελλάδα σε έκτακτη ανάγκη

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Πολεμικό Μουσείο

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?