Σάββατο, 2 Αυγ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
Ασφαλτοστρώνεται σήμερα η Εγνατία
TisimΒενη στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας
Μ. Θεμιστοκλέους στο ΕΡΤNews: 10.000 αεροδιακομιδές από το 2021 – Βελτίωση της κατάστασης στα επείγοντα, αρκετά καλά τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις των νοσοκομείων
Δήμος Ηλιούπολης: Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου φεστιβάλ αφιερωμένο στον Μίκη Θεοδωράκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΑΔΕ επισκέφτηκαν τα γραφεία ζητώντας πλήθος στοιχείων
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
FEATURED

Όμιλος ΔΕΗ: διεθνείς διακρίσεις από το Institutional Investor

10 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Ο Όμιλος ΔΕΗ απέσπασε σημαντικές διακρίσεις σε επτά κατηγορίες στα φετινά βραβεία Developed Europe and Emerging EMEA Equities, τα οποία διοργάνωσε ο διεθνώς αναγνωρισμένος εκδοτικός οίκος Institutional Investor, με εξειδίκευση στην παγκόσμια οικονομία.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ, κ. Γεώργιος Στάσσης, αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία Best CEO και παράλληλα, ο Ομιλικός Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης, και ο Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων, κ. Ιωάννης Στέφος, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες Best CFO καιBest IR Professional αντίστοιχα, μεταξύ των εταιρειών Ενέργειας στις αναδυόμενες αγορές (ΕΜΕΑ). Επιπλέον, ο Όμιλος ΔΕΗ κέρδισε το δεύτερο βραβείο στις κατηγορίες  Best Investor/Analyst Day καιBest ESG Program, ενώ η Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων επιβραβεύτηκε στις κατηγορίες Best IR Program καιBest IR Team με το τρίτο βραβείο.

Τέλος, με την ένταξή τουστις  “Most Honored Companies“, ο Όμιλος ΔΕΗ συγκαταλέγεται στο κορυφαίο 10% των εταιρειών στην περιοχή των αναδυόμενων αγορών (ΕΜΕΑ). Συγκεκριμένα, ο τίτλος αυτός αποδόθηκε μόνο σε 33 εκ των 332 εταιρειών που αξιολογήθηκαν και προκύπτει από την απόδοση του Ομίλου σε διάφορες κατηγορίες της ετήσιας έρευνας «Developed Europe and Emerging EMEA Executive Team Survey by II Research».

Οι παραπάνω διακρίσεις επιβεβαιώνουν τον μετασχηματισμό που υλοποιείται στον Όμιλο ΔΕΗ, μέσω της δέσμευσης για συνεχή βελτίωση, της προσήλωσης στο στρατηγικό πλάνο και της αφοσίωσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Η έρευνα

Η ετήσια έρευνα «Developed Europe and Emerging EMEA Executive Team» διεξάγεται από τοInstitutional Investor σε 31 κλάδους, με τη συμμετοχή πάνω από 2.000 στελεχών από 1.000 διεθνείς εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι υποψηφιότητες στη φετινή διαδικασία περιελάμβαναν 2.711 άτομα από 1.343 εταιρείες. Τα στελέχη, που συμμετέχουν στην έρευνα, αξιολογούν τις ομάδες των Επενδυτικών Σχέσεων (IR), καθώς και τις διοικητικές ομάδες κάθε υποψήφιας εταιρείας, με βάση περισσότερα από 20 κριτήρια, όπως η Αξιοπιστία του Διευθύνοντος Συμβούλου, η Κατανομή Κεφαλαίων από τον Οικονομικό Διευθυντή, η Δημοσιοποίηση των Χρηματοοικονομικών στοιχείων, η Ποιότητα των Συναντήσεων, η Ποιότητα των εκδηλώσεων προς το επενδυτικό κοινό και η Ουσιαστικότητα των ESG θεμάτων.

Τα βραβεία του Institutional Investor

Το Institutional Investor, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Extel, είναι ένας διεθνής εκδοτικός οίκος με ηγετική θέση, που απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτες και εξειδικεύεται σε εκδόσεις σχετικά με τις διεθνείς χρηματαγορές. Για περισσότερα από 30 χρόνια, αναδεικνύει την αριστεία στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, έχοντας γίνει γνωστό για τις αυστηρές, ερευνητικά τεκμηριωμένες κατατάξεις και βραβεύσεις του.

Όμιλος ΔΕΗ: μετασχηματισμός για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους

Ο Όμιλος ΔΕΗ βρίσκεται σε μία συνεχή πορεία μετασχηματισμού προς έναν «πράσινο», σύγχρονο, ψηφιακό οργανισμό που δεσμεύεται για την επίτευξη οικονομικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Με έμφαση στη διατήρηση της ηγετικής του θέσης στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελλάδα, καθώς και την περαιτέρω εδραίωσή του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Όμιλος παραμένει αφοσιωμένος στη διατήρηση του ρόλου του ως πολύτιμου κοινωνικού εταίρου σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Το Στρατηγικό Σχέδιο μετασχηματισμού του Ομίλου ΔΕΗ βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: καθαρό και ευέλικτο χαρτοφυλάκιο μονάδων παραγωγής, με την προώθηση των επενδύσεων σε ΑΠΕ και την απoανθρακοποίηση των δραστηριοτήτων του μέσω της επιτάχυνσης της απόσυρσης των λιγνιτικών μονάδων, εκσυγχρονισμό του δικτύου διανομής μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών σε όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου και παροχή υπηρεσιών λιανικής τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο της εμπορικής δραστηριότητάς του.

#InvestorRelations #IR #Awards #InstitutionalInvestor #ESG #Transformation

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΔΕΗ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Σταϊκούρας: Οι 18 παρεμβάσεις για την ανάταξη του σιδηρόδρομου – Ωριμάζουν οι μελέτες για τον Προαστιακό Δυτικής Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο Στο Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Εθνικής Ιαπωνίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νετανιάχου: Αναβάλει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα για μία εβδομάδα
35 λεπτά ago
Τουρκία: Δημοσίευσε χάρτη με θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
37 λεπτά ago
Τορίνο: Ξύπνησε από την καταστολή ο 15χρονος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
2 ώρες ago
Ξεκινά η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από την Αττική – Πληρότητα 100% σε πλοία και λεωφορεία
2 ώρες ago
Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 32χρονη μητέρα του νεκρού κοριτσιού
2 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Καύσωνας σε πλήρη ισχύ – Όλοι στη μάχη για να μείνουν φώτα και κλιματιστικά αναμμένα

News Room
FEATURED

Η Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία, στρατηγική προτεραιότητα για την Ελληνικός Χρυσός

News Room
FEATURED

Μελέτη ΙΟΒΕ: Ισχυρό το αποτύπωμα της Ελληνικός Χρυσός στην οικονομία και την κοινωνία της Κεντρικής Μακεδονίας

News Room
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΗ: Επαφές με πολυεθνικές για το μεγάλο data center στη Δυτική Μακεδονία

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?