Το νέο προεδρείο της EΣΕΕ στο Προεδρικό Μέγαρο (video)

[ad_1]

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη συμβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη. Να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ζήτησε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας.

Όπως επισήμανε ο κ. Παυλόπουλος «η μικρομεσαία επιχείρηση, την οποία εσείς στηρίζετε και εκπροσωπείτε εν πολλοίς, δικαίως λέγεται «ραχοκοκαλιά» της Οικονομίας. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Δεν υποτιμούμε ούτε τις μεγάλες επιχειρήσεις, ούτε τις μεγάλες επενδύσεις. Μακάρι και να μεγαλώνουν και να γίνονται ακόμη περισσότερες επενδύσεις. Ξέρετε, αυτή είναι η βέλτιστη πορεία της Οικονομίας και η πορεία προς την ανάπτυξη».
«Είναι ανάγκη να καταπολεμήσουμε το μείζον, ακόμη και σήμερα, πρόβλημα της ανεργίας. Και η μικρομεσαία επιχείρηση, εφόσον στηριχθεί, μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα. Από μόνη της θα μπορούσε να λύσει ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτού του τόσο σημαντικού προβλήματος. Να ξέρετε ότι είμαι εδώ και στο πλαίσιο του θεσμικού μου ρόλου, για να συμβάλω – όσο είναι δυνατόν – στο έργο σας» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσο για την συνάντηση, όσο και για την στήριξη εξήρε την συμπαράστασή του κατά το προηγούμενο διάστημα του Μνημονίου και πρόσθεσε «Μαζί με την έλευση της νέας διοίκησης, αρχίζει και μια νέα εποχή – νομίζω – μιας και τελείωσαν τα Μνημόνια. Θεωρώ ότι καθήκον και της Πολιτείας είναι να συμπαρασταθεί σ’αυτόν τον κλάδο, ιδιαίτερα γιατί – όπως είπατε – και θέσεις απασχόλησης θα φέρει, αλλά και γενικά θα σταθεί στα πόδια της η ελληνική οικονομία».
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ, ΑΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]