«Σφράγισε» την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός – Πρώτη σκόρερ όλων των εποχών η Ασημάκη

[ad_1]

Ο Ολυμπιακός πέτυχε επιβλητική νίκη με 20-3 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας και «σφράγισε» την πρώτη θέση κα το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, σε μια ιστορική ημέρα για την Αλεξάνδρα Ασημάκη!
Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-3, 2-4, 0-7
Η πολίστρια του Ολυμπιακού μετρούσε 700 γκολ στο εθνικό πρωτάθλημα πριν την έναρξη του αγώνα, χρειαζόταν τέσσερα για να ξεπεράσει τη Δήμητρα Ασιλιάν (703), τα οποία και πέτυχε για να φτάσει τα 704 και να ανεβεί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών (είναι ήδη η κορυφαία σκόρερ από καταβολής Α1, δηλαδή από το 1999).
Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 6-0 με την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου, ξέφυγαν με 9-1 στο ημίχρονο και το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ε., Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 1, Γκέλη, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγγενς 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 2, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού 1.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

[ad_2]