Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ: Μειώσεις στους φόρους από το 2020 και όχι στις συντάξεις (βίντεο)

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά .Μητσοτάκης: Μειώσεις στους φόρους από το 2020 και όχι στις συντάξεις.

Ισχυρή εντολή, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων με τους δανειστές, ζήτησε από τους πολίτες ενόψει των εθνικών εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η μείωση των φόρων θα ισχύσει από το 2020, αλλά και πως οι σημερινοί συνταξιούχοι δεν κινδυνεύουν από νέες μειώσεις. Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως δεν θα γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ενώ το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί το Σεπτέμβριο. Γιατί δεν θα κάνει ντιμπέιτ μόνο με τον Αλέξη Τσίπρα.«Η Ελλάδα πρέπει να εκπέμπει έμπρακτα την αυτοπεποίθησή της με την Τουρκία, σε ένα πλαίσιο συνεννόησης, διεθνούς Δικαίου και των άγραφων κανόνων καλής γειτονίας» τόνισε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσαβούσογλου.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Ρέγκλινγκ, πρόσθεσε πως «όλοι οι υπολογισμοί για την Ελλάδα γίνονται με την οικονομία να υποαποδίδει», ενώ αντέτεινε πως το σχέδιό του προβλέπει ισχυρή ανάπτυξη.

Τόνισε επιπλέον πως η Βουλή δεν θα κλείσει το καλοκαίρι, αλλά και ότι το Σεπτέμβριο θα ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο για το 2020.