Σαμαράς για Novartis : Να ανασυρθεί η μήνυσή μου από το αρχείο

37
Ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò êáé ðñùèõðïõñãüò, Áíôþíçò ÓáìáñÜò, óôçí ïìéëßá ôïõ óôçí ÊïéíïâïõëåõôéêÞ ÏìÜäá ôïõ êüììáôïò óôçí áßèïõóá Ãåñïõóßáò ôçò ÂïõëÞò, ôçí ÐÝìðôç 11 Äåêåìâñßïõ 2014. (EUROKINISSI/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)

Σε δήλωσή του αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητά την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο, για να λάμψει, όπως λέει, η αλήθεια:

«Τώρα πια, το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών, επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου από το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους.» τονίζει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Υπενθυμίζεται ότι με μία επιστολή – βόμβα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην εποπτεύων της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ιωάννης Αγγελής εκθέτει τη δική του εκδοχή αποκαλύπτοντας όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο για την υπόθεση της Novartis υποστηρίζοντας πως είχε ενημερώσει για «τον δικονομικώς στραβό δρόμο» τόσο την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου όσο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.