Τρίτη, 18 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Δήμος Παύλου Μελά: Fake news οι φήμες για τη δημιουργία τζαμιού στο ΑΓΝΟ
Πολύγυρος: Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση αναστολής για το αιολικό πάρκο αλλά ζητάει αλλαγή στη ΜΠΕ
Από 1η Δεκεμβρίου υποχρεωτική η αποδοχή πληρωμών μέσω IRIS για συναλλαγές με ιδιώτες
Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλα τα ταμεία
Νέος Εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα
Ο Σπύρος Βούγιας “κλειδώνει” το άγαλμα της Θεσσαλονίκης – Η πρόταση Καλόγηρου που υιοθετεί «αγκαλιάζει» και προχωρά η διοίκηση
Σουβλάκι: Η τιμή του τυλιχτού «τραβάει την ανηφόρα» – Φτάνει πλέον τα 5 ευρώ
Πάνω από 9.000 διαδηλωτές στην πορεία για το Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη
Νωρίτερα φέτος η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Π.Π.Ταχύτητας & HTTC: Ξανά στην πίστα!

7 έτη ago
Κοινοποίηση
4 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τον Μάρτιο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου. Στην 1η φετινή συνάντηση του θεσμού είδαμε τα χρονόμετρα να δείχνουν κάτω από 58″ στα δοκιμαστικά, χρόνο που αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας, και απολαύσαμε αγώνες με έντονο συναγωνισμό σε κάθε κατηγορία. Ο κόσμος γέμισε και πάλι την πίστα, τονίζοντας εμφατικά την αναγέννηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Όλα δείχνουν ότι η αγωνιστική συνάντηση του Μαΐου θα είναι ακόμα πιο χορταστική! Αυτή τη φορά θα δούμε στα Μέγαρα τα αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε,τα Ιστορικά, τα supercars και τα άλλα πανίσχυρα αυτοκίνητα της Formula Saloon, αλλά και τα Fabia 1.2 TSI του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda στην 1η φετινή τους εμφάνιση σε αγώνα ταχύτητας, μετά από τη συμμετοχή τους στην Ανάβαση Διονύσου. Ο 2ος φετινός αγώνας ταχύτητας αποτελεί και τον 4ο για τη SuperSeason 2018-2019, τον θεσμό που θεσπίστηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020. Τελευταία προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα είναι η Παρασκευή 26 Απριλίου.
Οι κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας θα πλαισιωθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο από εκείνες του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019. Στην πίστα θα βρεθούν αυτοκίνητα των κατηγοριών Stock, Sport και Extreme. Υπενθυμίζεται ότι και οι οδηγοί του HTTC συγκεντρώνουν βαθμούς για τη δική τους SuperSeason 2018-2019, ενώ εντός του θεσμού «τρέχει» και το έπαθλο ClioCup.
Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους την Παρασκευή 3 Μαΐουστο ολοήμερο trackday που θα διοργανώσει το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα, ο οποίος από φέτος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα. Οι ομάδες θα μπορούν από την Παρασκευή να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.Και για αυτό τον αγώνα, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής των συμμετεχόντων σε απόσταση 20km από την πίστα με πολύ χαμηλό κόστος. Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι διαθέτει τα δωμάτιά του στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 4 Μαΐου, ενώ με κάθε κράτηση προσφέρει και μία επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 3 Μαΐου. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.
Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας υποστηρίζεται από τις εταιρίες: SKAG, Λουξ Μαρλαφέκας, Puma και LineaSport.
Δελτίο τύπου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Έρευνα σε βάρος του Σαλβίνι για παράνομη κατακράτηση μεταναστών
Επόμενο άρθρο Δ. Κουτσούμπας: Mε ισχυρό ΚΚΕ αποφασιστικό χτύπημα στο συμβιβασμό και τη φτώχεια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 30 Νοεμβρίου
2 δευτερόλεπτα ago
Δήμος Παύλου Μελά: Fake news οι φήμες για τη δημιουργία τζαμιού στο ΑΓΝΟ
5 λεπτά ago
Πολύγυρος: Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση αναστολής για το αιολικό πάρκο αλλά ζητάει αλλαγή στη ΜΠΕ
8 λεπτά ago
Από 1η Δεκεμβρίου υποχρεωτική η αποδοχή πληρωμών μέσω IRIS για συναλλαγές με ιδιώτες
50 λεπτά ago
Συντάξεις Δεκεμβρίου 2025: Οι ημερομηνίες πληρωμών για όλα τα ταμεία
2 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τους Κλίβελαντ

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λευκορωσία – Ελλάδα: Ο Πολωνός διαιτητής Ντάμιαν Σίλβεστρζακ σφυρίζει τον αγώνα της γαλανόλευκης

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εθνική: Άπαντες παρόντες στην προπόνηση της Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τη Σκωτία

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε τμήμα της ξύλινης κερκίδας στο Ιβανώφειο εν ώρα αγώνα – Τραυματίστηκαν ελαφρά δύο φίλαθλοι του Ηρακλή

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?