Πού βρίσκονται το Πάσχα ο ΠτΔ, ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί

[ad_1]

Στην Καλαμάτα θα περάσει το Πάσχα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στην Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας, στην Τήνο θα κάνει Ανάσταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Αθήνα θα μείνουν η Φώφη Γεννηματά και ο Βασίλης Λεβέντης, στη Λιβαδειά θα μεταβεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας, και στον Δραπανιά Χανιών ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, και ειδικότερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.
Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δυο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]