Παρασκευή, 14 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης: Είμαι και πολιτικός και τεχνοκράτης, έχω συμβόλαιο 4ετίας με τον λαό
Σάλος στην Τουρκία και ρηματική διακοίνωση για ανάρτηση της Πολεμικής Αεροπορίας
Σταυρούπολη: Μετά από 33 χρόνια εγκατάλειψης ξεκίνησε να κατεδαφίζεται το τσιμεντένιο κουφάρι του ΑΓΝΟ
Δεν κατεβάζει το δημοσίευμα ο Βαξεβάνης παρά τη δικαίωση Gutenberg – «Ας τους στείλει ο Τσίπρας να με συλλάβουν»
Σκλήκας:Mία μέρα πριν παραιτηθεί ασφαλίστηκε με 461.000 ευρώ για τυχόν ζημιές στα ΕΛΤΑ
Πιερρακάκης για το δημοψήφισμα του 2015: Οι προσδοκίες αποδείχθηκαν ψευδαισθήσεις και όχι ρεαλιστικές πολιτικές εναλλακτικές
Βουλή: Με στοιχεία ο Μητσοτάκης για τα μέτρα κατά της ακρίβειας
Η εορτή του συμπολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Βίντεο)
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκε επίσημα η προσχώρηση της Ράνιας Θρασκιά

9 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


- Advertisement -

Την προσχώρησή της στο ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε επίσημα η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Ράνια Θρασκιά, που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη.

Η προσχώρηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, που παραιτήθηκε αμέσως μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του κόμματος, είχε προαναγγελθεί και επισημοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα (17/2) με την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Συνεπής, θα συνεχίσω να δουλεύω διεκδικώντας όσα αξίζει η Θεσσαλονίκη» σημείωσε η κα Θρασκιά, συμπληρώνοντας ότι «η πόλη πρέπει να μπει στο επίκεντρο πολιτικών πρωτοβουλιών».

«Ο δρόμος πρέπει να είναι προοδευτικός» υπογράμμισε.

Ανδρουλάκης: Στον αγώνα μας για πολιτική αλλαγή καλωσορίζω την Ράνια Θρασκιά

«Η Ράνια Θρασκιά είναι από σήμερα μέλος του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτελέσει τον φορέα της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μία δύναμη προοδευτική, υπεύθυνη, μία δύναμη χρήσιμη. Στον αγώνα μας, λοιπόν, για πολιτική αλλαγή καλωσορίζω σήμερα τη Ράνια Θρασκιά, μια νέα πολιτικό με πάθος για δουλειά, με πάθος για προσφορά. Ράνια μας τιμά πάρα πολύ η απόφασή σου. Ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος, αλλά θα είναι ωραίος και αξιοπρεπής και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, όταν εμφανίστηκαν μαζί ενώπιον των δημοσιογράφων και έδωσαν τα χέρια.

«Θα προχωρήσουμε μαζί σε αυτό τον δρόμο που έχουμε χαράξει για μία νέα πολιτική αλλαγή. Αυτό έχει ανάγκη ο τόπος, για να φύγουμε από τις ανισότητες, για να πάμε σε μία εποχή, όπου θα υπάρχει σεβασμός στους θεσμούς, θα υπάρχει ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, θα υπάρχει ισχυρό κοινωνικό κράτος. Οι πολίτες αυτό θέλουν και αυτό θα πετύχουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Θρασκιά: Η Θεσσαλονίκη να μπει στο επίκεντρο πολιτικών πρωτοβουλιών

«Πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό σε μία τόσο πολύ δύσκολη εποχή για τη χώρα μας να συστρατευτούμε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, αυτές που θα βάλουμε στο επίκεντρο πολιτικές που θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή των πολιτών και θα στοχεύουν στην ευημερία των πολιτών» τόνισε η κ. Θρασκιά και συνέχισε: «Πρέπει να κάνουμε ρήξη κυριολεκτικά με όλα όσα στερούν από την καθημερινότητά μας όσα δικαιούμαστε και πλήττουν τη ζωή μας στην κάθε της μέρα. Συνεπής στη δέσμευση που ανέλαβα από την πρώτη στιγμή που εξελέγην βουλευτής θα συνεχίσω να δουλεύω, διεκδικώντας όσα αξίζει η πόλη μας».

Η κα Θρασκιά ανέφερε, «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να μπει επιτέλους στο επίκεντρο πολιτικών πρωτοβουλιών και αποφάσεων. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτόν τον δρόμο να είναι προοδευτικός, να είναι ανοιχτός και να ενώσουμε όλοι εμείς τις δυνάμεις μας για να στοχεύσουμε ακριβώς σε πολιτικές που θα κάνουν θετική διαφορά και θα αγγίξουν με ένα θετικό τρόπο τη ζωή των πολιτών. Σε αυτόν τον δρόμο θα ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου, όλο μου το πάθος και όλη μου τη δύναμη, προκειμένου να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Και αυτό θα γίνει μέσα από το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, πάντα με λογική και ευαισθησία για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει επιτέλους να δημιουργηθεί ο δρόμος για την αλλαγή, για ένα κράτος που θα σέβεται τους πολίτες που θα στέκεται δίπλα τους και όχι απέναντί τους, όπως η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:SliderΝίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚΡάνια Θρασκιά
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Χανιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου Γερμανού τουρίστα
Επόμενο άρθρο Προϋπολογισμός: Άνω των δύο δισ. πλεόνασμα για τον Ιανουάριο 2025

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Είμαι και πολιτικός και τεχνοκράτης, έχω συμβόλαιο 4ετίας με τον λαό
30 λεπτά ago
Σάλος στην Τουρκία και ρηματική διακοίνωση για ανάρτηση της Πολεμικής Αεροπορίας
35 λεπτά ago
Σταυρούπολη: Μετά από 33 χρόνια εγκατάλειψης ξεκίνησε να κατεδαφίζεται το τσιμεντένιο κουφάρι του ΑΓΝΟ
41 λεπτά ago
Δεν κατεβάζει το δημοσίευμα ο Βαξεβάνης παρά τη δικαίωση Gutenberg – «Ας τους στείλει ο Τσίπρας να με συλλάβουν»
44 λεπτά ago
Σκλήκας:Mία μέρα πριν παραιτηθεί ασφαλίστηκε με 461.000 ευρώ για τυχόν ζημιές στα ΕΛΤΑ
2 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Αλεξάνδρα Σδούκου για ΕΛΤΑ –«Έρχεται ο ταχυδρόμος κατ’ οίκον»

Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το κλείσιμο 46 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, μίλησε μεταξύ άλλων…

Αλεξία Χαρακίδα

Θεσσαλονίκη: Κυλιόμενη Σκάλα Εκτός Λειτουργίας στο Μετρό «Πανεπιστήμιο» – Ουρές και Πίεση σε Ώρα Αιχμής

Το θέμα αναδείχθηκε ζωντανά στην εκπομπή «Αυτοδιοικητικό Μέτωπο» με την Ευδοξία Βροχίδου στη Βεργίνα Τηλεόραση, μέσα…

Αλεξία Χαρακίδα

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και στον Στέργιο Καλόγηρο

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στη Βεργίνα Τηλεόραση και τον…

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιερρακάκης για το δημοψήφισμα του 2015: Οι προσδοκίες αποδείχθηκαν ψευδαισθήσεις και όχι ρεαλιστικές πολιτικές εναλλακτικές

News Room
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Με στοιχεία ο Μητσοτάκης για τα μέτρα κατά της ακρίβειας

Newsroom
ΚΟΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο

Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Μαζικές ανακλήσεις αιτήσεων – Εντοπίστηκαν πάνω από 1.200 περιπτώσεις απάτης σε μία μόνο περιοχή

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?