Πανελλήνιες εξετάσεις 2019: Κορυφώνεται η αγωνία για τους υποψηφίους

45

Τέλος» στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μπαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή, καθώς θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων που ελπίζουν να κατακτήσουν μια θέση σε κάποιο από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου εργάζονται εντατικά προκειµένου στο τέλος της εβδοµάδας να αναρτήσουν τους βαθµούς σε όλα τα λύκεια της χώρας. Οι υποψήφιοι θα µπορούν να ενηµερωθούν και από την ιστοσελίδα του υπουργείου, http://exams.it.minedu.gov.gr, αφού οι βαθµοί θα αναρτηθούν και εκεί.

Σημειώνεται ότι έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα δοθούν στους µαθητές και οι βαθµοί των ειδικών µαθηµάτων. Aπό εκείνη την ηµέρα οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την οριστική υποβολή του µηχανογραφικού, η οποία έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου.

Το υπουργείο Παιδείας µπορεί να δώσει παράταση στην τελική ηµεροµηνία κατάθεσης του µηχανογραφικού, σε περίπτωση που υπάρξουν καθυστερήσεις -και λόγω της διεξαγωγής των εκλογών.