Σάββατο, 19 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης: «Πρέπει να δούμε πώς η ΑΙ μπορεί να κάνει την άσκηση της διακυβέρνησης καλύτερη»
Πλεύρης: Οι προσωρινοί χώροι κράτησης μεταναστών δεν θα επιβαρύνουν την Κρήτη
Τσιάρας: Πολύ σύντομα θα επιστραφούν όλα τα παράνομα χρήματα
Παπαθανάσης: Υποβλήθηκε το έκτο αίτημα για την εκταμίευση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
Πλεύρης στη Βουλή: Θα είμαστε η πιο αυστηρή ευρωπαϊκή χώρα για την παράνομη είσοδο
Κυπριακό: Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής συγκαλείται από το ΥΠΕΞ στις 21 Ιουλίου
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Πολιτική Προστασία είναι η όψη του κράτους όταν ο πολίτης το έχει ανάγκη
Κραυγή αγωνίας για τη Χαλκιδική που “βυθίζεται”
Κυρανάκης: Θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός σιδηρόδρομος «τώρα, όχι αύριο»
Ο Κώστας Καραμανλής απέκτησε τον προσωπικό του ιστότοπο
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός-Βίκινγκουρ 2-0: Απέφυγε την παράταση με γκολ του Τετέ και πήρε την πρόκριση στους «16» του Conference League κόντρα στους Ισλανδούς

5 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στην παράταση με τη Βίκινγκουρ, όμως ο Τετέ φρόντισε να χαρίσει στην ομάδα του την πρόκριση στους «16» του Conference League. Χάρη στο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 2-0 στον αγώνα των Play-Offs και με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι» για τη φετινή σεζόν.

Αρκετά ήταν τα παράπονα των «πράσινων» από τη διαιτησία στο πρώτο μέρος, αφού οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν για τρεις περιπτώσεις πέναλτι. Παράπονο είχε και η φιλοξενούμενη, αλλά από την τύχη, αφού ήταν εκείνη που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέκτησε γρήγορα τον έλεγχο που έχασε και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Το προβάδισμα έφερε ο Μλαντένοβιτς στο 70′ και το ματς οδηγήθηκε σε… μονοπάτι παράτασης. Όμως, ο Τετέ ήταν εκεί για να τον στείλει στους «16», με το buzzer-beater γκολ που πέτυχε.

Πλέον, ο ελληνικός σύλλογος περιμένει να μάθει αντίπαλο, με την κλήρωση να διεξάγεται την Παρασκευή (21/2). Υποψήφιοι για να κοντραριστούν με το «Τριφύλλι» είναι οι Φιορεντίνα και Ραπίντ Βιέννης.

Η αναμέτρηση

Οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι πριν καν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο, για μαρκάρισμα του Θράνταρσον στον Τζούρισιτς. Κανένα από τα ριπλέι, ωστόσο, δεν έδωσε σαφή εικόνα και ως εκ τούτου ο Ομπρέντοβιτς είπε να συνεχιστεί ο αγώνας. Από εκεί και έπειτα, ο Παναθηναϊκός διατηρούσε τον πλήρη έλεγχο, αλλά η συμπαγής άμυνα των φιλοξενούμενων δεν του έδινε τη δυνατότητα να πατήσει με ευκολία στην περιοχή. H Βίκινγκουρ άρχισε να γίνεται επικίνδυνη και προσπαθούσε να απειλήσει το «Τριφύλλι», ψάχνοντας ένα τέρμα που θα δυσκόλευε το έργο των γηπεδούχων. Σε αυτό πλησίασε ο Σιγκούρπαλσον στο 22ο λεπτό, όταν πέρασε τον Ντραγκόφσκι και βρήκε μπροστά του κενή εστία, με τον Μαξίμοβιτς να απομακρύνει τελευταία στιγμή. Νωρίτερα, αλλά και αργότερα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι, αφενός για μαρκάρισμα στον Τετέ και αφετέρου για χέρι του Γκούντιονσον (20′ & 25′), παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο 40′, οι Ισλανδοί έχασαν μία ακόμα ευκαιρία, με τον Ινγκιμούνταρσον να υποδέχεται μία μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας και να επιχειρεί ένα διαγώνιο σουτ, που κατέληξε εκτός εστίας. Η «παρθενική» καλή στιγμή για τον ελληνικό σύλλογο ήρθε στο 44ο λεπτό. Ο Τετέ συνεργάστηκε με τον Κώτσιρα, έκανε το σουτ, αυτό κόντραρε στα σώματα και ο Μαξίμοβιτς από τον άξονα πήρε το ριμπάουντ, το οποίο κατέληξε άουτ. Ήταν φανερό πως ο Παναθηναϊκός πήγε με πίεση στα αποδυτήρια, αφού ο χρόνος δεν ήταν… σύμμαχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βίκινγκουρ μπήκε πατώντας καλύτερα στο γήπεδο, εντούτοις ο έλεγχος της μπάλας πέρασε ξανά στους γηπεδούχους μετά από ένα πεντάλεπτο. Ο Τετέ ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο δεύτερο μέρος, με την εξαιρετική του εκτέλεση φάουλ στο 59′ να καταλήγει πολύ κοντά στο αριστερό δοκάρι του Γιόνσον. Με την είσοδο του Βαγιαννίδη και του Σβιντέρσκι, οι «πράσινοι» έγιναν πιο επιθετικοί, την ώρα που ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ότεσεν, έκανε αλλαγές που έκαναν το σχήμα του ακόμα πιο αμυντικογενές. Εν τέλει το γκολ ήρθε. Μετά από προσπάθεια διαρκείας για τους «πράσινους», η μπάλα έφτασε στον Μλαντένοβιτς και εκείνος από διαγώνια θέση έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ, το οποίο και κατέληξε στη δεξιά πλευρά των διχτύων για το 1-0 (70′). Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα του Βιτόρια διατήρησε τις γραμμές της ψηλά, θέλοντας να πετύχει ένα γκολ που θα της έδινε την πρόκριση. Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε χάσει ξεκάθαρα το μομέντουμ που απέκτησε στο πρώτο μέρος, εντούτοις συνέχισε να αμύνεται καλά, καθιστώντας πολύ δύσκολο το έργο των παικτών της γηπεδούχου. Όμως, ο Τετέ ήταν εκεί και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο φινάλε. Στο 90’+4, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Τζούρισιτς και την απόκρουση του Γιόνσον, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (56′ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (56′ Σβιντέρσκι), Σιώπης, Ουναΐ, Τετέ, Τζούρισιτς (90’+5 Αράο), Ιωαννίδης

Βίκινγκουρ (Σόλβι Ότεσεν): Γιόνσον, Ιμπραχίμαγιτς, Έκροθ, Θόρκελσον, Άτλασον (67′ Γκούναρσον), Άγκναρσον (66′ Χάνσεν), Χάφστεϊνσον (81′ Βάτναμαρ), Θράνταρσον (54′ Βίλιαλμσον), Γκούντιονσον, Σιγκούρπαλσον, Ινγκιμούνταρσον

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΒίκινγκουρΚόνφερενς ΛιγκΠαναθηναϊκός
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Reuters: Μυστικές επαφές ΗΠΑ – Ρωσίας στην Ελβετία για το ουκρανικό
Επόμενο άρθρο Μαρινάκης: Δικαίωμα των πολιτών όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε ένα συλλαλητήριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: «Πρέπει να δούμε πώς η ΑΙ μπορεί να κάνει την άσκηση της διακυβέρνησης καλύτερη»
6 ώρες ago
Πλεύρης: Οι προσωρινοί χώροι κράτησης μεταναστών δεν θα επιβαρύνουν την Κρήτη
7 ώρες ago
Τσιάρας: Πολύ σύντομα θα επιστραφούν όλα τα παράνομα χρήματα
10 ώρες ago
Παπαθανάσης: Υποβλήθηκε το έκτο αίτημα για την εκταμίευση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
10 ώρες ago
Πλεύρης στη Βουλή: Θα είμαστε η πιο αυστηρή ευρωπαϊκή χώρα για την παράνομη είσοδο
12 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Το τεστ Ουζουνίδη με τον Φρίντεκ στον άξονα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης

Ελένη Ευσταθίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάρωσε την Ισλανδία με τρομερό Αβδάλα η Εθνική Νέων

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2004: Όταν η Ελλάδα τρέλανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?