ΠΑΕ Άρης: Επιστολή σε Αυγενάκη για κόσμο στο γήπεδο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Εν μέσω πανδημίας κορονοϊού όλοι οι αγώνες στις δυο πρώτες αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League, διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών. Παρόλα αυτά η ΠΑΕ Άρης ζήτησε επισήμως από τον Λευτέρη Αυγενάκη, με επιστολή του, να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων της ομάδας σε ποσοστό 30% επί της χωρητικότητας του γηπέδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη με την ηγεσία της Superleague δεν πάρθηκε κάποια που να αφορά τόσο την παρουσία αλλά και τον αριθμό των φιλάθλων στο γήπεδο, όσο και από ποια αγωνιστική θα εφαρμοστεί, είχε σημειωθεί όμως ότι θα εξεταστεί μετά τις 15 Ιουνίου.

Η ΠΑΕ Άρης τώρα με επιστολή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ζητά να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο σε ποσοστό 30% επί της χωρητικότητας του «Κλ. Βικελίδης». Δηλαδή να εκδοθούν περί των 7.500 εισιτηρίων.

Προφανώς και ο Άρης θα ήθελε να έχει γεμάτο έστω και το 20% του «Κλεάνθης Βικελίδης» στη ρεβάνς με την ΑΕΚ την Τετάρτη 24 Ιουνίου, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.