Σάββατο, 18 Οκτ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
S&P: Επιβεβαίωσε τη θέση του αξιόχρεου της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
Πετρέλαιο: Με χαμηλότερη τιμή από το 2024 ξεκίνησε η διάθεσή του
Συνελήφθη εξηντάχρονος για εισαγωγή από την Τουρκία παράνομων εμβολίων κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
Η Ελλάδα των ανισοτήτων: Ένα στα είκοσι παιδιά μεγαλώνει στη σκιά της φτώχειας
Στη Θεσσαλονίκη ο υπερτυχερός που κέρδισε 5,7 εκατ. ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ
Θεσσαλονίκη: Σύσκεψη για το κυκλοφοριακό ενόψει της διακοπής του Μετρό για τη σύνδεση με Καλαμαριά
Πρώτη προπόνηση στην Τζακάρτα για τον Πετρούνια
Μαρινάκης για βιβλίο Τσίπρα: Το μόνο κοινό με την πραγματική Ιθάκη είναι η Πηνελόπη, δηλαδή η εξουσία
Αλέξης Τσίπρας: “Ιθάκη” ο τίτλος του βιβλίου του
Ήρθαν τα self test μέτρησης του αλκοόλ
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ανακοίνωσε το Τέλος της Συνεργασίας του με τον Πατέρα του: “Θα Παραμείνει Μόνο Στον Πατρικό Ρόλο”

1 έτος ago
Κοινοποίηση
7 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μια συγκινητική ανακοίνωση που σήμανε το τέλος της μακρόχρονης συνεργασίας του με τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, ως προπονητή. Στην ανακοίνωσή του, ο Στέφανος εξέφρασε την απόφαση του να επαναστατήσει την επαγγελματική σχέση τους, κρατώντας τον πατέρα του μόνο ως πατρικό στήριγμα.

- Advertisement -

Ο Στέφανος, σε μια ειλικρινή δήλωση, αναγνώρισε ότι η απόφαση να τερματίσει την επαγγελματική συνεργασία τους προήλθε από την ανάγκη να επανακαθορίσουν τη σχέση τους. “Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του ως πατέρας, και μόνο ως πατέρας,” τόνισε, δείχνοντας την επιθυμία του να επαναστατήσει την επικοινωνία και την υποστήριξη εκτός του γηπέδου.

Η απόφαση έρχεται μετά από μια περίοδο έντονης πίεσης και συναισθηματικών αναταράξεων, οι οποίες είχαν αντίκτυπο στη σχέση τους. Ο τενίστας παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του στο γήπεδο είχε στιγμές που δεν ανταγωνίζονταν τις προσωπικές του αξίες, επισημαίνοντας ότι η απόφαση να απομακρυνθεί από τον πατρικό του προπονητή προήλθε από την ανάγκη να διαφυλάξει την οικογενειακή σχέση.

“Η συμπεριφορά μου στο γήπεδο ήταν απαράδεκτη. Όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται ή με κρίνουν, χάνω τον έλεγχο. Αυτή η συμπεριφορά έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες μου,” εξήγησε ο Στέφανος, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή του και να δείξει την ειλικρίνειά του.

Αναγνωρίζοντας τις θυσίες και την αφοσίωση του πατέρα του, ο Στέφανος ευχαρίστησε τον Απόστολο για την υποστήριξη και τις θυσίες του όλα αυτά τα χρόνια. Ο πατέρας του θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του, αλλά πλέον μόνο ως συναισθηματική στήριξη, χωρίς επαγγελματικό ρόλο στο τένις.

Η απόφαση του Στέφανου σηματοδοτεί μια νέα αρχή στην καριέρα του, καθώς αναζητά τον επόμενο προπονητή του και επικεντρώνεται στην προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη. Με αυτή τη νέα φάση, ελπίζει ότι θα μπορέσει να βρει την ισορροπία που χρειάζεται για να συνεχίσει την επιτυχία του στον κόσμο του τένις, ενώ ταυτόχρονα θα διατηρήσει μια υγιή και υποστηρικτική σχέση με τον πατέρα του.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

Σας ενημερώνω με βαριά καρδιά ότι η συνεργασία μου με τον πατέρα μου ως προπονητής έχει φτάσει στο τέλος της. Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του ως πατέρας, και μόνο ως πατέρας.

Η φιλοσοφία μας διδάσκει ότι η σοφία έρχεται μέσα από την κατανόηση των ορίων μας και την αναγνώριση των λαθών μας. Στην περίπτωσή μου, κατάλαβα ότι ήμουν λάθος να μιλήσω στον πατέρα μου με τον τρόπο που το έκανα.

Το τένις δεν είναι απλά ένας αγώνας, ένα χτύπημα ή μια απόδοση λίγων δευτερολέπτων. Είναι μια μακρά διαδρομή γεμάτη συναισθήματα, πίεση και προσδοκίες. Σε εκείνη τη στιγμή της απογοήτευσης, υπήρξαν πολλά λάθη και σφάλματα από την πλευρά του προπονητή και πατέρα μου.

Ως εσωστρεφής, τείνω να κρατάω τα συναισθήματά μου και να τα συσσωρεύω μέχρι να φτάσω σε ένα σημείο έκρηξης. Θεωρώ τον εαυτό μου υπομονετικό, οπότε το γεγονός ότι αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο με άφησε σοκαρισμένο.

Η συμπεριφορά μου στο γήπεδο ήταν απαράδεκτη, και νιώθω απογοητευμένος που έφτασα σε ένα σημείο που έδειξε μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου. Όταν νιώθω ότι δεν με σέβονται, με κρίνουν ή με επιτίθενται συναισθηματικά, τείνω να χάνω τον έλεγχο αυτού που βγαίνει από το στόμα μου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες μου ως ανθρώπου. Έχασα τον έλεγχο και δεν μπορούσα να δω καθαρά μπροστά μου.

Ο πατέρας μου προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να με εκπαιδεύσει, να με αναθρέψει με τον σωστό τρόπο και να μου παρέχει γνώση και σοφία, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Τον ευχαριστώ για τις θυσίες, τον πόνο και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί για να κάνει αυτή την προσπάθεια να πετύχει. Από εδώ και στο εξής, ο ρόλος του θα παραμείνει εντός των ορίων του πατρικού ρόλου, και μόνο αυτού.

Ο πατέρας μου θα συνεχίσει να ταξιδεύει μαζί μου και να είναι εκεί για να με υποστηρίζει και να παρέχει βοήθεια εκτός του γηπέδου, όπως πάντα το ήθελα. Έχω εμπιστευτεί τον πατέρα μου με τον προπονητικό ρόλο για τόσα χρόνια, και θεωρώ τη συνεργασία μας επιτυχημένη.

Δεν είμαι σίγουρος ποιος θα αναλάβει τη θέση του, και δεν είμαι σε θέση να αποφασίσω ακόμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε αυτό το κεφάλαιο και αυτή τη φάση να κλείσουν, και να προσπαθήσουμε να γράψουμε ένα νέο. Και οι δύο έχουμε συμφωνήσει σε αυτό και ελπίζουμε να επικεντρωθούμε πρώτα στην ανθρώπινη πλευρά μας, και μετά στα υπόλοιπα.

Η αποδοχή των λαθών μου και η προσπάθεια να διορθώσω το δρόμο μου είναι μέρος της πορείας μου ως αθλητής, και σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να βελτιώσω τον εαυτό μου, τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό.

Ελπίζω αυτή η εμπειρία να είναι ένα μάθημα για εμένα, αλλά και για όλους όσους παλεύουν να βρουν τη σωστή ισορροπία στη ζωή τους.

Σας ενημερώνω με βαριά καρδιά ότι η συνεργασία μου με τον πατέρα μου ως προπονητής έχει φτάσει στο τέλος της. Προτιμώ να κρατήσω τον πατέρα μου στον ρόλο του ως πατέρας, και μόνο ως πατέρας.

Η φιλοσοφία μας διδάσκει ότι η σοφία έρχεται μέσα από την κατανόηση των ορίων μας και…

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) August 9, 2024

του Δημήτρη Κουτσούκου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Τσιτσιπάς
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Άδωνις Γεωργιάδης: Μέχρι το τέλος Αυγούστου η λύση στα προβλήματα νερού και κλιματισμού στο «Έλενα»
Επόμενο άρθρο TisimΒενη στη Μεγάλη Παναγία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

S&P: Επιβεβαίωσε τη θέση του αξιόχρεου της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
7 λεπτά ago
Πετρέλαιο: Με χαμηλότερη τιμή από το 2024 ξεκίνησε η διάθεσή του
1 ώρα ago
Συνελήφθη εξηντάχρονος για εισαγωγή από την Τουρκία παράνομων εμβολίων κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
18 ώρες ago
Η Ελλάδα των ανισοτήτων: Ένα στα είκοσι παιδιά μεγαλώνει στη σκιά της φτώχειας
22 ώρες ago
Στη Θεσσαλονίκη ο υπερτυχερός που κέρδισε 5,7 εκατ. ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ
22 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Αναστασιάδης στη Βεργίνα Κύπρου: Αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη για ΔΗΣΥ, Τουρκία και πολιτικές σχέσεις

Αποκλειστική συνέντευξη του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην Άννα - Μαρία…

Αλεξία Χαρακίδα

Αποκλειστική συνέντευξη του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στη Βεργίνα Κύπρου

Σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στις 11:00 και σε επανάληψη στις 21:00 Η Βεργίνα Τηλεόραση Κύπρου και η…

Αλεξία Χαρακίδα

Βεργίνα TV: Ο πρόεδρος του ΣΕΚ Δημήτρης Μόσχος μιλά για την εξάπλωση της νόσου και τις επιπτώσεις στην κτηνοτροφία

Για τα μέτρα που «δεν πρόκειται να αποδώσουν» καθώς «υπάρχει διασπορά της νόσου σε όλη σχεδόν την…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρώτη προπόνηση στην Τζακάρτα για τον Πετρούνια

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Six Kings Slam: Πρεμιέρα με ήττα από τον Σίνερ για τον Τσιτσιπά 

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχονται στη Θεσσαλονίκη διεθνείς αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δανία – Ελλάδα: Κατώτερη των προσδοκιών η Εθνική, πλήρωσε τα λάθη της και αποκλείστηκε από το Μουντιάλ

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?