Παρασκευή, 9 Μάι 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκαναν γκράφιτι στον Λευκό Πύργο
ΑΑΔΕ: Απλοποιείται η διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις
Κακλαμάνης: Τη Δευτέρα η κλήρωση για το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση Τριαντόπουλου
Βατικανό: Μαύρος καπνός από την καμινάδα της Καπέλα Σιξτίνα 
ΕΦΚΑ- ΔΥΠΑ:Πληρώνονται εφάπαξ και επιδόματα 
Αναβαθμίζεται η εικόνα του λιμανιού του Πειραιά – Bασίλης Κικίλιας: Προχωράμε σε ουσιαστικές επενδύσεις
Κάλαμος: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε οικία
ΕΣΠΑ: Δημοσιεύθηκε η «Χάρτα GReco Islands» για 39 μικρά νησιά
Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου στις επενδύσεις και στον οικονομικό τομέα
Σχολεία: Αλλάζει το μάθημα των Αγγλικών – Τι θα ισχύει
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπιακός: «Από σήμερα ξεκινάμε έναν αγώνα για να λάμψει η αλήθεια»

1 μήνα ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η πολιτική δίωξη του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Διοίκησης του Συλλόγου επιβεβαιώθηκε σήμερα μετά από μια πολύμηνη διαδικασία, που σε κάθε στάδιο της αποτελεί όνειδος για τη Δημοκρατία μιας «δήθεν» ευρωπαϊκής χώρας.

Πρόκειται για δυο πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες που δεν στηρίζονται ούτε σε ένα (!) πραγματικό στοιχείο, σε μια ομολογία, σε ένα διάλογο, σε οτιδήποτε υπαρκτό και πραγματικό!

Στηρίζονται σε άλματα «λογικής του παραλόγου» και κατασκευές κάποιων που διεκπεραίωσαν την εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να διωχθούμε, με βάση θεωρίες συνομωσίας και αδιανόητες παραδοχές ότι δήθεν δίναμε μερικές δεκάδες προσκλήσεις σε φιλάθλους (κάτι που κάνουν όλες οι ομάδες και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό) όπως δίνουμε και σε πολιτικούς, σε δικαστές, σε αστυνομικούς! Χωρίς κανένα στοιχείο ότι όσοι πήραν πρόσκληση από εμάς έκαναν κάτι παράνομο.

Διωκόμαστε για το ότι εκδώσαμε μια ανακοίνωση που δήθεν… εξέγειρε τα πλήθη, μετά τον αγώνα με το Βόλο, μόνο που όταν εκδόθηκε η ανακοίνωση δεν απασχόλησε σε ποινικό επίπεδο τη Δικαιοσύνη αλλά εργαλειοποιήθηκε μήνες μετά!

Έφτασαν να κατηγορούν τη διοίκηση μας γιατί συνομιλούσε με οπαδούς της ομάδας μας λες και υπάρχει διοίκηση που δεν συνομιλεί με τους οπαδούς της. Έφτασαν ως «στοιχείο» να αναφέρουν ότι βρεθήκαμε με τους οπαδούς μας την 8η Φεβρουαρίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μας κατηγόρησαν δηλαδή γιατί συνομιλήσαμε με τους φιλάθλους μας στο μνημόσυνο της Θύρας 7!!! Της Θύρας 7 με τους 21 νεκρούς και τα δεκάδες χιλιάδες μέλη που αντιμετωπίστηκε εν συνόλω ως «εγκληματική οργάνωση» πριν περατωθεί η έρευνα.

Πρωτοφανείς διαδικασίες, όπως το να αναφέρεται σε παραπεμπτικό της ΕΛΑΣ, αντί στοιχείων, η φράση «δεν μπορεί να αποκλειστεί να έχει εμπλοκή η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός» και «διάσημοι» αστυνομικοί όπως η «Βαγγελίτσα της ΕΥΠ» και του… Σκανδάλου των Υποκλοπών ή ο επικεφαλής της ΥΑΒΑΧ Χριστόλογλου. Ο αξιωματικός που μπορεί να έχασε για 1200 χιλιόμετρα εκατοντάδες Κροάτες Ναζί που ταξίδεψαν από το Ζάγκρεμπ στην Αθήνα για να δολοφονήσουν τον φίλαθλο της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, αλλά δεν βρήκε ποιοι οδήγησαν και φιλοξένησαν τους Κροάτες, δεν τιμωρήθηκε ποτέ γι’ αυτό, αντιθέτως έκλεισε το θέμα των ευθυνών του, άρον άρον από την Πολιτεία. Είναι το ίδιο πρόσωπο που έχασε μερίδα οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ (όπως δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) που διέλυσαν με μολότοφ την μεγαλειώδη διαδήλωση των Τεμπών και φαίνεται ότι ασχολείται εξονυχιστικά μόνο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αυτά τα πρόσωπα ήταν που είχαν πρωτεύοντα ρόλο στην ανάκριση, δείχνοντας τη μεθόδευση από την αρχή της υπόθεσης και τελικώς χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο να φτάνουμε σε μια κατά παραγγελίαν δίωξη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν έχουν την παραμικρή σχέση με όσα κατηγορούνται και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Καμία σχέση με την υπόθεση δεν έχει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν έχει συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο.

Γνωρίζουν επίσης άπαντες ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ προσπάθησε να αναβληθεί ο αγώνας λόγω των ημερών που συνέπιπταν με τη θλιβερή ημέρα της δολοφονίας Γρηγορόπουλου και πάντα αυτές τις μέρες υπάρχει ιδιαίτερη ένταση. Γνωρίζοντας όλα αυτά οδήγησαν ως εδώ την διαδικασία φροντίζοντας να «ενημερώνουν» και να προαναγγέλλουν για την εξέλιξη της υπόθεσης τα γνωστά -σκανδαλωδώς ευνοούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη- δουλικά αλλά και παρακρατικά συνεργαζόμενα media.

Μετά από το πέρας αυτής της αντιδημοκρατικής διαδικασίας δεν θα υπάρξει Έλληνας που δεν θα πληροφορηθεί όλες τις πτυχές της υπόθεσης και όλους τους πρωταγωνιστές (όποια και αν είναι η ιδιότητα τους) που συμμετείχαν σε αυτή τη νέα, αδιανόητη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού, του Προέδρου μας, της διοίκησης και του κόσμου μας.

Θα κινήσουμε κάθε απαραίτητη νομική διαδικασία και στην Ελλάδα, αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για όλους αυτούς που εξάντλησαν την εχθρότητα τους κατά του Ολυμπιακού και πιστεύουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ομάδα μας για τα πολιτικά τους παιχνίδια.

Τόσο ο ευρισκόμενος σε πανικό πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του που μεθόδευσε και εκτέλεσε αυτό το μαύρο σχέδιο, όσο και τα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, που συντάχθηκαν μαζί τους και πρόθυμα παρουσίασαν ως πραγματική υπόθεση και ως πραγματική κατηγορία ένα στημένο και χυδαίο κατηγορητήριο, έχουν πλέον εκτεθεί σε κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού, σε κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.

Από σήμερα η οικογένεια του Ολυμπιακού ξεκινά έναν αγώνα για να λάμψει η αλήθεια.

Θα έπρεπε οι εμπνευστές αυτής της σκοτεινής υπόθεσης να γνωρίζουν τι είναι ο Ολυμπιακός πριν αποφασίσουν να σταθούν μπροστά στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας εκτεθειμένοι, νάνοι και γυμνοί!».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΔημοφιλήΟλυμπιακός
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Απασχόλησης στην Ακρίνη
Επόμενο άρθρο Πανιώνιος: Νίκησε 3-1 σετ τον Άρη και ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Volley League ο «Ιστορικός»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκαναν γκράφιτι στον Λευκό Πύργο
12 λεπτά ago
ΑΑΔΕ: Απλοποιείται η διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις
17 λεπτά ago
Κακλαμάνης: Τη Δευτέρα η κλήρωση για το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση Τριαντόπουλου
25 λεπτά ago
Βατικανό: Μαύρος καπνός από την καμινάδα της Καπέλα Σιξτίνα 
42 λεπτά ago
ΕΦΚΑ- ΔΥΠΑ:Πληρώνονται εφάπαξ και επιδόματα 
1 ώρα ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

TisimΒενη στην Ευαγγελίστρια

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης που στο εσωτερικό του κρατάει την ιστορία και την πορεία…

News Room

Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα – 17 Ιανουαρίου 2025: Αναλύοντας Καίρια Θέματα για την Ελλάδα και τον Κόσμο

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 17 Ιανουαρίου 2025, εστιάζουμε στις πλέον σημαντικές εξελίξεις της επικαιρότητας. Από…

News Room

Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα – 16 Ιανουαρίου 2025: Ενεργειακές Προκλήσεις και Παγκόσμιες Εξελίξεις

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2025, είμαστε και πάλι κοντά σας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Κάλαμος: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε οικία

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Ενισχύουμε τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου στις επενδύσεις και στον οικονομικό τομέα

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Αλλάζει το μάθημα των Αγγλικών – Τι θα ισχύει

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

The Comic Con: Η μεγαλύτερη διοργάνωση υπερ-ηρώων επιστρέφει από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?