Ντιγκινί: Πρέπει να είμαστε ήρεμοι για την πρόκριση στην Κύπρο

Ο Νικολά Ντιγκινί ήταν απογοητευμένος από το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού, αλλά φάνηκε αισιόδοξος για τον αγώνα ρεβάνς της Κύπρου.

Ο επιθετικός του Άρη τόνισε αρχικά: «Είμαι απογοητευμένος γιατί είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Δείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να κερδίσουμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, παρουσιαστήκαμε επικίνδυνοι αλλά δεν σκοράραμε. Πάμε για την πρόκριση πλέον στην Κύπρο».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής για το γεγονός με την αστοχία και τα δοκάρια είπε: «Θέλαμε και τύχη αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερη υπομονή. Δεν είχαμε αρκετή υπομονή σήμερα, όταν βρισκόμασταν στην αντίπαλη εστία. Είχαμε ενθουσιασμό γιατί ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο ήρεμοι και υπομονετικοί στον δεύτερο αγώνα».

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη και τον επαναληπτικό είπε: «Οι φίλαθλοι μας ήταν φανταστικοί, θα είναι μαζί μας και στην Κύπρο όπου πρέπει να δώσουμε το 100%, να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουμε εκτός έδρας».