Νικήτας Κακλαμάνης: Το μεταναστευτικό Θα εξελιχθεί σε «Πρέσπες» της ΝΔ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα ο Νικήτας Κακλαμάνης επαναφέρει το ζήτημα του προσφυγικού μεταναστευτικού μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και τονίζοντας ότι μπορεί να καταστεί πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία όπως η συμφωνία των Πρεσπών για τον ΣΥΡΙΖΑ

Επαναφέρει στη συζήτηση το μεταναστευτικό ως πολιτικό κίνδυνο για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης τονίζοντας, ότι αν δεν υλοποιηθεί το σχέδιο που έχει ξεκινήσει, τότε θα μετατραπεί σε «Πρέσπες» για την κυβέρνηση.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικόπροσφυγικό θα γίνουν οι “Πρέσπες” της ΝΔ», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής»: «Το θετικό είναι ότι έγινε το πρώτο βήμα με την ενοποίηση των 5 νόμων και η νομοθεσία για το άσυλο κλπ, τα αποτελέσματα για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα τα δούμε πριν από τον Μάρτιο. Το τι γίνεται στον Έβρο το γνωρίζουν τα αρμόδια υπουργεία. Ο Έβρος δεν μπορεί να φυλάσσεται παρά μόνο από τον στρατό, διότι μόνο αυτός ξέρεις και τα φανερά και τα κρυφά περάσματα. Επίσης, προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συστηματικά άφησε να καταρρεύσει ο φράχτης.Υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας. Βοηθούσε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να φτιαχτεί, αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί».

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκεί οδεύει το πράγμα . Αν δεν πάρουν δραστικά μέτρα στο μεταναστευτικό, τότε θα γίνει αυτό που λέει ο Κακλαμάνης.
    Δεν μπορεί οι εισβολείς να χάνουν έγγραφα και διαβατήρια και να έχουν κινητό και χρήματα για τους διακινητές.
    Όποιοι δεν έχει χαρτιά ταυτοποίησης πρέπει να κρατούνται αυστηρά και να απελαύνονται άμεσα.
    Οι Έλληνες είναι αλληλέγγυοι σε πραγματικούς πρόσφυγες και το δείχνουν έμπρακτα αλλά δεν θέλουν εισβολείς και κυρίως μετανάστες- μουσουλμάνοι
    Οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν ότι μέχρι σήμερα οι ξένοι που εγκαταστάθηκαν στην χώρα μας είναι ήδη κοντά στο 25% του συνολικού πληθυσμού της χώρας .