Νεκρή 40χρονη λουόμενη στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Μία 40χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της στη θαλάσσια περιοχή της Ν. Ποτίδαιας και Αγίου Μάμαντος. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, όταν – λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι – έχασε τις αισθήσεις της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τον περίγυρό της, από το πρωί δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν την αντιλήφθηκαν λουόμενοι στην παραλία, την απομάκρυναν από τη θάλασσα και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ ένας γιατρός που βρισκόταν στην ίδια παραλία της έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, ωστόσο ήταν αργά.

Να σημειώσουμε ότι υπήρξαν αντιδράσεις, τόσο για έλλειψη ναυαγοσώστη στη συγκεκριμένη παραλία, όσο και για καθυστέρηση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του halkidikifocus, το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για το παραπάνω περιστατικό στις 12.20. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν, στις 12.00 υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό στη Ν. Ποτίδαια, στη θαλάσσια περιοχή γνωστού ξενοδοχείου, όταν ένας Ρώσος τουρίστας, ο οποίος κολυμπούσε στη θαλάσια περιοχή γνωστού ξενοδοχείου, τραυματίστηκε από διερχόμενο σκάφος και για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Πολυγύρου κινητοποιήθηκε το ασθενοφόρο που βρίσκεται στα Ν. Μουδανιά. Να σημειώσουμε ότι ο τραυματισμένος Ρώσος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.