Κυριακή, 21 Δεκ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Σκύρος: Δεξαμενόπλοιο πλέει ακυβέρνητο λόγω μπλακ άουτ
Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά έως τις 18:00 σήμερα τα καταστήματα
Αγρότες: Γενική συνέλευση στις 12:00 στο μπλόκο της Νίκαιας- Δεν υποχωρούν τις κινητοποιήσεις
Φοροδιαφυγή: Επιπλέον έσοδα 2,7 δισ. έφεραν στο Δημόσιο τα ψηφιακά εργαλεία το 2025
Εορτολόγιο: Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου
Με Χολμς και άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 97-82 τον Ηρακλή
Καιρός: Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται σε όλη τη χώρα
Στην Ιερουσαλήμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα
Μπέβερλι: «Τέλειο που είμαι στον ΠΑΟΚ, πήρα τη σωστή απόφαση»
Ιωάννινα: Δικογραφία για τους αγρότες που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησε η βία και η αλητεία – Δήλωσε κώλυμα ο Αναστόπουλος

7 έτη πριν
Μοιραστείτε το
5 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ



Με επιστολή του προς την ΚΕΔ, κοινοποιημένη προς όλους τους αρμόδιους φορείς, ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα και δεν θα μεταβεί στο ΣΕΦ για να διευθύνει την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής στην Α1, Ολυμπιακός–Προμηθέας Πατρών. Στην επιστολή του, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς που τον έβαλαν στο επίκεντρο και τον άφησαν απροστάτευτο, αλλά και για την στοχοποίηση που υπέστη. Τη νύχτα της Τρίτης (7/5), περίπου 100 οπαδοί έκαναν έφοδο κάτω από το σπίτι του διαιτητή, πετώντας νεράτζια, αλλά αποχώρησαν γρήγορα, καθώς ενισχύθηκε άμεσα η αστυνομική δύναμη που ήδη υπήρχε στο σημείο.
Μετά την εξέλιξη αυτή, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τους Αχαιούς, ούτε υποβιβασμός του στην Α2, όπως θα συνέβαινε αν οι «ερυθρολευκοι» επέμεναν στην άρνησή τους να αγωνιστούν σε αναμέτρηση που «σφυρίζουν» και οι τρεις ή ένας εκ των τριών διαιτητών (Μάνος, Παναγιώτου οι άλλοι δύο) του αγώνα Κυπέλλου της 13ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε δηλώσει κώλυμα λόγω ασθένειας για τον εξ αναβολής αγώνα Χολαργός-Παναθηναϊκός, αλλά με νέα επιστολή του ενημέρωσε την ΚΕΔ πως θα ήταν σε θέση να διευθύνει το ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών. Ο ορισμός του στον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας προέκυψε μέσω μιας διαδικασίας που οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν παράνομη, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.
Αναστόπουλος: «Επιλέχθηκα, ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ»
Στην επιστολή του προς την ΚΕΔ, την οποία κοινοποίησε στους αρμόδιους φορείς, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος αναφέρει:
«Μετά την κλήρωσή μου στον αγώνα Ολυμπιακός–Προμηθέας, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, και τα όσα, γνωστά σε όλους, ακολούθησαν, επί πέντε ημέρες ανέμενα την ανάληψη πρωτοβουλίας από κάποιον από τους εμπλεκόμενους αρμόδιους φορείς (ΚΕΔ, ΕΣΑΚΕ, Πολιτεία δια του αρμοδίου Υπουργείου κλπ).
Συγκεκριμένα, περίμενα την ανάληψη πρωτοβουλίας που θα έλυνε το πρόβλημα και το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί με συνευθύνη πολλών. Δυστυχώς, η αναμονή μου αποδείχτηκε μάταιη, καθώς, όπως φαίνεται, άπαντες οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς επέλεξαν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, με καθυστέρηση, μάλιστα, καθώς το Πάσχα παρήλθε.
Επίσης, ορισμένοι εξ αυτών, αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, επέλεξαν, κατά τη συνήθη τακτική τους, να μεταθέσουν σε εμένα το βάρος της άρσης του αδιεξόδου. Όλες αυτές τις ημέρες, στο πρόσωπό μου βρέθηκε το εξιλαστήριο θύμα και «επιλέχθηκα», ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ.
Δυστυχώς για αυτούς, δεν προτίθεμαι να παίξω αυτό το ρόλο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως διότι, ιδίως μετά τα χθεσινά γεγονότα, σε καμία περίπτωση δεν θα θέσω σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου. Ούτε, επίσης, επιθυμώ να προκληθούν επεισόδια και να διασαλευτεί η αθλητική ειρήνη εντός οποιουδήποτε αγωνιστικού χώρου εξαιτίας μου. Πρόκειται για μια σταθερή και αταλάντευτη αρχή που υπηρετώ όλα τα χρόνια της αθλητικής μου διαδρομής.
Κατά συνέπεια, μένοντας πιστός στις αρχές μου, σας δηλώνω ότι δεν προτίθεμαι να διαιτητεύσω τον συγκεκριμένο αγώνα και παρακαλώ να προβείτε στην αντικατάστασή μου.
Εξυπακούεται, ότι για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της προσωπικής μου στοχοποίησης όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στη χθεσινή προσχεδιασμένη «επίσκεψη» δεκάδων χούλιγκαν στο σπίτι μου, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Παναγιώτης Αναστόπουλος».
ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Οπαδοί έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου – Ενημερώθηκε ο υφυπουργός Βασιλειάδης – Παναθηναϊκός: «Να επέμβει η Πολιτεία»
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Βρετανία: Βουτιά καταγράφει η στερλίνα
Επόμενο άρθρο Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ «σφυρίζει» τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκύρος: Δεξαμενόπλοιο πλέει ακυβέρνητο λόγω μπλακ άουτ
32 λεπτά πριν
Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά έως τις 18:00 σήμερα τα καταστήματα
38 λεπτά πριν
Αγρότες: Γενική συνέλευση στις 12:00 στο μπλόκο της Νίκαιας- Δεν υποχωρούν τις κινητοποιήσεις
2 ώρες πριν
Φοροδιαφυγή: Επιπλέον έσοδα 2,7 δισ. έφεραν στο Δημόσιο τα ψηφιακά εργαλεία το 2025
2 ώρες πριν
Εορτολόγιο: Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου
3 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Θ. Πλεύρης στη Βεργίνα Τηλεόραση: Τα σκληρά μέτρα αποδίδουν

Την αποτελεσματικότητα των νέων νομοθετικών παρεμβάσεων που έφεραν θεαματική μείωση των ροών, καθώς και τη μεγάλη…

Newsroom

Ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας στη Βεργίνα τηλεόραση

«Όσα χρήματα δικαιούνται οι νόμιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα τα λάβουν στο ακέραιο», υπογράμμισε ο…

Newsroom

Στέργιος Καλόγηρος – Εκπομπή: «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»: Ο Νίκος Παπαθανάσης Απαντά για Στεγαστικό, ΕΣΠΑ, Ανάκαμψη και Ανάπτυξη

Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο Αναπληρωτής Υπουργός…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Χολμς και άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε 97-82 τον Ηρακλή

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέβερλι: «Τέλειο που είμαι στον ΠΑΟΚ, πήρα τη σωστή απόφαση»

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Χάαλαντ έστειλε τη Σίτι στην κορυφή

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανέβηκε τέταρτη η Λίβερπουλ – The Leader

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?