Μητσοτάκης: Την Κυριακή κλείνει ένας ολέθριος κύκλος

«Την Κυριακή ψηφίζουμε, την Δευτέρα γυρίζουμε σελίδα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία απόψε στο Θησείο, στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι η παρουσία του κόσμου στην πιο ζεστή μέχρι τώρα ημέρα του καλοκαιριού είναι προάγγελος νίκης και πως την Κυριακή ψηφίζουμε και αρχίζουμε μια νέα πορεία.

«Στις 7 Ιουλίου παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε», ανέφερε.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι τήρησε την υπόσχεσή του από τον Ιανουάριο του 2016 όταν έγινε αρχηγός της παράταξης, να την ενώσει, να τη μεγαλώσει, να την ανανεώσει και να την κάνει την ισχυρότερη πολιτική δύναμη στη χώρα.Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στην Athens Voice για να τονίσει ότι μπαίνει τέλος στην ανοχή στα διάφορα γκρουπούσκουλα και τη δράση τους, ενώ επανέλαβε ότι καταργείται το πανεπιστημιακό άσυλο για να επιστρέψουν τα πανεπιστήμια στην ακαδημαϊκή κοινότητα. «Χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία και δημοκρατία. Είμαστε αποφασισμένοι να το πατύχουμε». Ο κ.Μητσοτάκης ζήτησε από το πλήθος να μην αποδοκιμάζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να εκφράσει αυτή τη δυσαρέσκεια στις κάλπες της Κυριακής. Ο κ.Μητσοτάκης έκανε εκτενείς αναφορές στα φορολογικά μέτρα της ΝΔ για την ανάσταση της μεσαίας τάξης, ενώ πολλές ήταν οι αναφορές του στους νέους και στις ευκαιρίες που θα λάβουν στην παιδεία και στην εργασία προκειμένου να αναζητήσουν και να βρουν την τύχη τους στην Ελλάδα. Όπως είπε, σε ορίζοντα τριετίας, ο κατώτερος μισθός θα φτάσει τα 730 ευρώ.