Μητσοτάκης από την Καβάλα: Το έθνος μας μεγαλουργεί πάντα όταν είναι ενωμένο

Ο πρόεδρος της ΝΔ συμμετείχεστις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής.

«Το έθνος μας μεγαλουργεί πάντα μόνο όταν είναι ενωμένο και έχει συγκεκριμένους στόχους τους οποίους υπηρετεί με αποφασιστικότητα και προσήλωση», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα, όπου συμμετείχε στις εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής και τη μνήμη του πολιούχου της, Αποστόλου Παύλου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αποστόλου Παύλου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του που βρίσκεται στην Καβάλα, «όπου ο Απόστολος Παύλος πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στη γη της Μακεδονίας για να κοινωνήσει τον λόγο του Θεού. Ταυτόχρονα, η Καβάλα, γιορτάζει και την απελευθέρωσή της, και η μνήμη μας επιστρέφει σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε την ελευθερία και την εδαφική μας ακεραιότητα». «Σε μια εβδομάδα από τώρα», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, «έχουμε εθνικές εκλογές και εύχομαι και ελπίζω να ανατείλει μια νέα, μια φωτεινή μέρα για την Ελλάδα μας. Με όλο το έθνος ενωμένο, να μπορέσουμε να οδηγήσουμε και πάλι την Ελλάδα μας σε σπουδαίες στιγμές».