Μητσοτάκης από Κρήτη : Στόχος να βαφτεί όλο το νησί γαλάζιο

Κάλεσμα συσπείρωσης και διαμόρφωσης μιας νέας πορείας για τη χώρα από τις 8 Ιουλίου έστειλε από το εκλογικό κέντρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί από το πρωί επίσκεψη στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων: «Η κάλπη της 26ης Μαΐου και η μεγάλη πολιτική νίκη άνοιξε το δρόμο για την 7η Ιουλίου. Όμως, η κάλπη δεν είναι γεμάτη, πρέπει ξανά να γεμίσει με γαλάζια ψηφοδέλτια, και γι΄ αυτόν το λόγο τις 15 μέρες που μένουν για τις εκλογές δεν εφησυχάζουμε. Εισπράττω τον παλμό της νίκης και αυτόν μεταφέρω εδώ στην Κρήτη, για την οποία έχω μεγάλη προσδοκία και έχω θέσει ψηλά τον πήχη. Θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ λέγοντας ότι αποτυπώνουν τη στόχευση της διεύρυνσης και της ανανέωσης: «Ήρθαν και έρχονται κοντά μας άνθρωποι από άλλους χώρους. Συμπολίτες που είναι πρώτη φορά μαζί μας, γιατί αναγνωρίζουν ότι είμαστε η μόνη μεγάλη δύναμη με τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε στους πολίτες καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όσους θέλουν να έρθουν στην πολιτική μας οικογένεια».