Λονδίνο: 17χρονος έσπρωξε 6χρονο από τον δέκατο όροφο της Πινακοθήκης

24

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να έχει ο 17χρονος, που πέταξε ένα 6χρονο αγοράκι από τον δέκατο όροφο της Πινακοθήκης του Λονδίνου, έκαναν τα Βρετανικά ΜΜΕ.

Ο νεαρός που έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη, φέρεται να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να πάσχει από σχιζοφρένεια. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 17χρονος ξέφυγε από την προσοχή των ανθρώπων που τον συνόδευαν στη Πινακοθήκη και εντελώς απροσδόκητα, άρπαξε τον 6χρονο Γάλλο που ήταν στο χέρι της μητέρας του, κάνοντας διακοπές στο Λονδίνο, για να τον πετάξει στο κενό από τον 10ο όροφο. Ο μικρός Γάλλος προσγειώθηκε στον πέμπτο όροφο και έχει τραυματιστεί σοβαρά, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι εκτός κινδύνου. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα, ο νεαρός που τον έσπρωξε, υπό κανονικές συνθήκες, δεν του επιτρέπεται να βγαίνει από το σπίτι του, παρά μόνο με την συνοδεία δύο ατόμων. Έτσι και έγινε, καθώς τον πήγαν στην Πινακοθήκη, όπου βρισκόταν εκεί για περίπου δύο ώρες. Όταν ξέφυγε της προσοχής τους όμως, πήγε και άρπαξε τον μικρό, πετώντας τον από τον δέκατο όροφο. Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.