Κυψέλη: Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της δολοφονίας του 7χρονου – Ο άνθρωπος που αποκάλυψε την φρίκη

Κάποια στιγμή ο άνθρωπος αυτός, που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος, συνελήφθη από την αστυνομία για μικροκλοπές. Τότε φέρεται να αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον μικρό Ανδρέα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ενδελεχής έρευνα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι αξιωματικοί που ανέλαβαν τις έρευνες, ρώτησαν μέχρι και τις αρμόδιες αρχές της Πολωνίας για το αν το παιδί βρισκόταν εκεί, όπως ισχυριζόταν τόσα χρόνια η μητέρα. Διαπίστωσαν λοιπόν πως ο μικρός όχι μόνο δεν βρίσκεται εκεί, αλλά και ότι ο πατέρας του νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο από το 2018.

Κατέληξαν έτσι στο διαμέρισμα της Κυψέλης, πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν τα οστά του παιδιού μέσα στην εργαλειοθήκη που φυλασσόταν σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ στη βεράντα.Την ίδια ώρα εντύπωση έχει προκαλέσει στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών η σκληρή και ψυχρή στάση που κρατά η μητέρα του παιδιού μετά τη σύλληψή της.

Η 29χρονη δεν είναι συνεργάσιμη, αρνείται όλες τις κατηγορίες, δεν απολογείται για τίποτα ενώ παραμένει ανέκφραστη.

«Εγώ δεν είδα τίποτα εκείνο το βράδυ. Δεν κατάλαβα τι έγινε γιατί εκείνη τη στιγμή έπαιζα στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Δεν είδα καμία μονωτική ταινία, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια της στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν.

Ωστόσο ο πρώην σύντροφός της ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως εκείνος και η νεαρή μητέρα χρησιμοποιούσαν απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρούν τα δύο παιδιά της γυναίκας όταν δεν ήταν φρόνιμα και δεν πειθαρχούσαν.

Το 2017 κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών. Τότε ήταν που σκότωσε το αγοράκι γιατί ήταν και πάλι άτακτο.

Το ανάγκασε να μείνει νηστικό και όρθιο για πολλές ώρες και όταν εκείνο άρχισε να δυσανασχετεί το φίμωσε με μονωτική ταινία και το άφησε να πεθάνει από ασφυξία.