Τετάρτη, 18 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία – Οι έλεγχοι εντείνονται σε όλη τη χώρα
Στην Κύπρο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές μέχρι τις 20 Ιουνίου
«Άθλια η σκευωρία που στήσατε για τα Τέμπη» – Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής
Εκλέγεται αύριο ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών – Αναφορές για τραυματίες
Συντάξεις Ιουλίου 2025: Νωρίτερα οι πληρωμές
Από τη μάχη της Βουλής στις περιοδείες ο Μητσοτάκης
Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
Υπερταμείο: Δύο νέα έργα 3,9 εκατ. για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο Τούρκος που δολοφόνησε τον εργοδότη του

6 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθεί, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12:30 το πρωί της Παρασκευής ο 35χρονος Τούρκος, ο οποίος χθες το μεσημέρι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 52χρονο εργοδότη του, ενώ πραγματοποιούσαν εργασίες ανακαίνισης σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Αλμυρού. Σύμφωνα με το EleftheriaOnline, σε ερώτηση των δημοσιογράφων έξω από το δικαστικό μέγαρο για τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την αποτρόπαια ενέργεια, ο ίδιος απάντησε προκλητικά: «Έτσι έπρεπε».

Σε βάρος του Τούρκου δράστη, που κατέσφαξε τον 52χρονο με περισσότερες από 20 μαχαιριές, είχε εκδοθεί δικαστική απόφαση για απέλαση. Το θύμα ήταν πατέρας τριών παιδιών και εργαζόταν ως πλακάς στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας. Ο Τούρκος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, υποστήριξε ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα και γι’ αυτό τον σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφορές αυτές ήταν οικονομικές.

Πηγές ανέφεραν στο protothema.gr πως τόσο το θύμα όσο και η οικογένειά του συνεργάζονταν για μεγάλο διάστημα με τον δράστη, χωρίς να έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα. Ωστόσο, κάποια στιγμή, ο 35χρονος Τούρκος αποχώρησε από τις δουλειές και συνελήφθη για άγνωστο λόγο. Λίγο αργότερα, η αρμόδια υπηρεσία της Κορίνθου εξέδωσε την απόφαση για την απέλασή του.

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να αποχωρήσει από την Ελλάδα μέσα σε περίπου 1,5 μήνα, ο δράστης έφυγε για λίγο και επέστρεψε στην Καλαμάτα όπου ξεκίνησε εκ νέου να εργάζεται σε αγροτικές και οικοδομικές εργασίες του θύματος. Πλέον, πέραν της σύλληψής του για το φονικό, ερευνάται από τις Αρχές και το παρελθόν του στην Τουρκία.

Πώς έγινε η δολοφονία

Στις πρώτες εξηγήσεις που έδωσε ο Τούρκος δράστης στους αστυνομικούς, όπως αναφέρει η εφημερίδα Tharronews.gr είπε πως είχαν προσωπικές διαφορές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από κανένα μέλος του συνεργείου, αλλά το ακριβώς αντίθετο, ότι ο 52χρονος είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι στον 35χρονο.

Το συνεργείο του 52χρονου εργαζόταν στο ξενοδοχείο, το οποίο είναι κλειστό αυτή την περίοδο για τις εργασίες ανακαίνισης, ενώ γινόταν τοποθέτηση πλακιδίων. Στο συγκεκριμένο εργοδότη είχε δουλέψει και τα προηγούμενα χρόνια ο 35χρονος Τούρκος. Είχε φύγει, είχε επιστρέψει και δούλευε ξανά κοντά στον 52χρονο τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα.

Κάποια στιγμή, περίπου στη 1.30 μετά το μεσημέρι, τα υπόλοιπα άτομα του συνεργείου, που εργάζονταν σε άλλο σημείο του ξενοδοχείου, άκουσαν τον 52χρονο να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, χωρίς προηγουμένως να έχουν ακούσει καυγά ή κάτι άλλο που να τους προκαλέσει ανησυχία. Τότε είδαν τον Τούρκο να τρέχει, ενώ στο χέρι του κρατούσε ένα μαχαίρι. Πήγαν στο σημείο που άκουσαν τις φωνές και βρήκαν τον 52χρονο αιμόφυρτο και σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς είχε δεχτεί πολλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Ο 52χρονος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά κατά τη μεταφορά υπέκυψε στα τραύματά του.

Μετά το συμβάν ο δράστης έφυγε από το ξενοδοχείο και άρχισε να περπατάει προς την Καλαμάτα, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας τον εντόπισαν κοντά στο πάρκο του Αλμυρού και διαπίστωσαν πως εξακολουθούσε να έχει μαζί το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον εργοδότη του και, μάλιστα, κρυμμένο στο αριστερό του μανίκι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Πόσο θα κοστίσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Μεταβολή από 4,3% έως 5,8% από το 2023
Επόμενο άρθρο Παναθηναϊκός: Με Βίκινγκουρ στα Play-Off του Conference League!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε καμία παράνομη κερδοσκοπία – Οι έλεγχοι εντείνονται σε όλη τη χώρα
1 ώρα ago
Στην Κύπρο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
4 ώρες ago
ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές μέχρι τις 20 Ιουνίου
6 ώρες ago
«Άθλια η σκευωρία που στήσατε για τα Τέμπη» – Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής
6 ώρες ago
Εκλέγεται αύριο ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
6 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Σερρών – Αναφορές για τραυματίες

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη μάχη της Βουλής στις περιοδείες ο Μητσοτάκης

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Στη Θεσσαλονίκη για το Flyover η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?