«Κακώς ανοίξαμε το καλοκαίρι, έχουμε 100 νεκρούς τη μέρα», λέει βουλευτής της ΝΔ

??????????????????????????????? ?????????????????? ??????? ???????????????????????? ??????? ??????? ????? ??????????????????????? ???????????????????????????????? ????? ????????????? ??????? ?????????????????????? ???????????? ????????????????? (EUROKINISSI)

Σε πλήρη αντίθεση με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών έρχεται η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να ανοίξει τον τουρισμό το καλοκαίρι. Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Radio North 98, ο πρώην υφυπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι προφανές ότι κακώς ανοίξαμε. Είναι προφανές. Έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα. Η εμπειρία δείχνει ότι έπρεπε να μην ανοίξουμε στο βαθμό που ανοίξαμε, ή εφόσον ανοίξαμε το καλοκαίρι αναγκαστικά λόγω του τουρισμού, να κλείσουμε πολύ νωρίτερα. Τι το συζητάμε; Αυτό είναι αυτονόητο”.Στη συνέχεια πρόσθεσε πως “πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό ο ιδιωτικός τομέας της Υγείας ώστε να νοσηλεύει covid περιστατικά σε κλίνες ιδιωτικών κλινικών, για να αρχίσουν να επανέρχεται στα Δημόσια Νοσοκομεία σε λειτουργία ο βασικός κορμός των κλινικών που εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά και χρόνιες παθήσεις. Η χρήση κλινικών του ιδιωτικού τομέως για covid περιστατικά κατά την άποψή μου, έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό».