Ισχυρή έκρηξη με τραυματίες στη Στοκχόλμη

29

[ad_1]

Συναγερμός σήμανε σήμερα στη σουηδική πρωτεύουσα μετά από έκρηξη κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Βίνστα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet, η αστυνομία όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της σουηδικής αστυνομίας Fredrik Andersson έλαβε κάποιες κλήσεις τη νύχτα από ανθρώπους που ανέφεραν δυνατούς θορύβους στη βιομηχανική περιοχή Βίνστα στο δυτικό τμήμα της Στοκχόλμης.

Detonation overnight in Vinsta, Stockholm
– Powerful explosion outside a building in an industrial area– Damage to building facade, adjacent hotel & nearby cars– 5 injured: 3 treated at scene & 2 taken to hospital#Sweden #Sverige pic.twitter.com/6o0diWvlNG
— Intelligence Fusion – Europe (@IF_europe) March 27, 2019

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έκρηξη συνέβη στις 1:00 π.μ. τοπική ώρα. Ο Andersson είπε επίσης ότι αρκετοί άνθρωποι έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα από γυάλινα θραύσματα λόγω της έκρηξης.

Huge Explosion Hits Stockholm, Sweden; Several Reportedly Injured https://t.co/sOaXTerbAG pic.twitter.com/IpaLpg1FbJ
— European Awakening (@EuropeAwaken) March 27, 2019

Η αστυνομία έχει αποκλείσει προσωρινά την περιοχή και έχει ξεκινήσει μια προκαταρκτική έρευνα σχετικά με την αιτία του συμβάντος, ωστόσο επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Strong blast hits #Stockholm, several people reportedly wounded https://t.co/yLsiQpRDJv pic.twitter.com/6fbkuucFez
— RT (@RT_com) March 27, 2019

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε στην σουηδική πρωτεύουσα αυτόν το μήνα.Το πρώτο συμβάν αφορούσε ένα λεωφορείο που εξερράγη στο κέντρο της Στοκχόλμης στη σήραγγα του Klaratunneln. Ο οδηγός, ωστόσο, κατάφερε να ξεφύγει από το όχημα μόνο με μικρούς τραυματισμούς.

huge bus explosion rocks #Stockholm #Sweden pic.twitter.com/XGb4Xe4NpM
— Aijaz (@anaijaz) March 19, 2019

Πηγή:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]