Εύα Καϊλή: Δεν έπεισε ούτε με το νέο δικηγόρο της

Όλο και πιο μεγάλο γίνεται το αδιέξοδο για την Εύα Καϊλή, καθώς η θέση της ενώπιον της βελγικής δικαιοσύνης χειροτερεύει διαρκώς, παρά την απέλπιδα κίνηση που έκανε, προσλαμβάνοντας τον δικηγόρο Σβεν Μαρί, που θεωρείται από τους καλύτερους των Βρυξελλών.

Η τρίτη αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλλε η κυρία Καϊλή απορρίφθηκε από τις βελγικές αρχές αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά από μία μακρά ακροαματική διαδικασία, όμως αυτό δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο νέο της χθεσινής ημέρας. Όπως έγινε γνωστό η Ελληνίδα ευρωβουλευτής κατηγορείται από τον εισαγγελέα που διεξάγει τις έρευνες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κάτι που αναβαθμίζει το κατηγορητήριο με το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπη.Σύμφωνα δε με τα λεγόμενα από τον έτερο συνήγορό της, τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η κυρία Καϊλή πιέζεται να ομολογήσει πράγματα που δεν έκανε και να συνεργαστεί με τις αρχές. Απέδωσε δε αυτή την πίεση, στην έλλειψη επιβαρυντικών στοιχείων για την πελάτισσά του, ενώ συνέδεσε την προσπάθεια των βελγικών αρχών να αποσπάσουν μία ομολογία από την κυρία Καϊλή, με τα όσα υφίσταται η ίδια μέσα στις φυλακές – εννοώντας προφανώς τις άθλιες συνθήκες κράτησης, όπως έχει καταγγείλει η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι θα τα κάνεις τόσα λεφτά ρε πού Στο γκολ θα τα βάλεις μέσα εκεί Να ψοφήσεις Μες στη φυλακή παλιό τ***** έχεις κάνει ρεζίλι όλη την Ελλάδα