«Ελευθερία»: Ξεκινούν σήμερα το πρωί οι εμβολιασμοί στο ΑΧΕΠΑ

17
QÏˉā-ͅ`ʉϓ// ԧ��Ꞡ20 ĥꥬⱟﵠ󴧭 𫡴埡 �͝Რʟﵠ䩥觳᭠󥠤饱��򠯤磯� rapid test ᰼ �ʏ̕ q㯫ߤᲠ,㩡 �𱼫縧 �covid 19. Ǡ宝� ݣ魥 읳ᠡ𼠴� �䩥񷯬ݭ�ﵠ䩪ᩯ�✳婠�ꡭﭩ󬾭 �굪믶ﱯ�頰ﵠ尩赬ウ᭠�宥�ュ. (Eurokinissi-ЁЁďЏՋϓ Ӊˇө

Ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού σε τέσσερα Περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, θα εμβολιαστούν υγειονομικοί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι εμβολιασμοί σε Πάτρα, Λάρισα και Ιωάννινα θα ξεκινήσουν στις 08:30 και στη Θεσσαλονίκη στις 11:00.

Τα 250 πρώτα εμβόλια των Pfizer – BioNTech έφτασαν χθες στη Θεσσαλονίκη με τον προγραμματισμό να λέει ότι θα εμβολιάζονται καθημερινά 40 υγειονομικοί του νοσοκομείου.

Στο ΠΓΝ Ιωαννίνων θα εμβολιαστεί ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στο ΠΓΝ Πατρών η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και στο ΠΓΝ Λάρισας ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας χαρίζουμε και τα δικά μας!!! Καρφώστετα στον κώλο του βλαμενου προθυπουργου,μπας και σωθεί η Ελλάδα μας!!! Άντε και καλή χρονιά!!!