Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας: Οργανώνει τα βήματά της με Γενική Συνέλευση

[ad_1]

Tην 88η Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου, στις 23, 24, 25 και 26 Ιουνίου 2019, στην Αθήνα, για λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, συγκαλεί η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Πρόγραμμα δράσης και διεκδικητικοί στόχοι, θα βρεθούν στην ατζέντα της συζήτησης. Διαβάστε το αναλυτικό κείμενο της ομοσπονδίας.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΔΟΕ: «Στο εξαιρετικά δυσοίωνο σκηνικό που έχουν διαμορφώσει τα τόσα χρόνια αδιοριστίας όχι μόνο σε σχέση με τους μηδενικούς διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών αλλά και με τα υποβαθμισμένα δικαιώματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με συνθήκες άνισης μεταχείρισης εργαζομένων που παρέχουν το ίδιο ακριβώς έργο, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκτός από τις πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις και κινητοποιήσεις εντός Ελλάδας επέλεξε και την πολιτική κίνηση καταγγελίας του με κατάθεση αναφοράς προς την Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουη οποία έτυχε θετικής αντιμετώπισης και είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση πίεσης προς την ελληνική κυβέρνηση με την υποχρέωσή της να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα που ανάλογα με τις απαντήσεις αφήνει ανοιχτή ακόμη και την παραπομπή της χώρας στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο».
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]