Γιώργος Κωνσταντίνου: Με «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα το νέο σποτ για τον εμβολιασμό

Με ένα νέο σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, το υπουργείο Υγείας συνεχίζει την καμπάνια στα social media για τον εμβολιασμό, παρακινώντας τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τους μεσήλικες να εμβολιαστούν. Με κεντρικό μήνυμα: «Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», η Πολιτεία έτσι παρακινεί όλες τις ηλικιακές ομάδες που μπορούν να εμβολιαστούν τώρα, να μην αμελήσουν το ραντεβού τους, καθώς είναι ένα ραντεβού ζωής.

Στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό πρωταγωνιστούν η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ένα ιδιαίτερα αγαπητό τηλεοπτικό ζευγάρι από την κλασική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Το σποτ ξεκινά με τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται στο σπίτι τους προκειμένου να δώσου ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο για να κάνουν το εμβόλιο.Μάλιστα στο σποτ του υπουργείο Υγείας γίνεται και ιδιαίτερη αναφορά στο… καπελάκι του κ. Κωνταντίνου. «Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου», λέει ο κ. Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται, ενώ το τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Καινούργια τώρα Ζωή» που παίζει στο σποτ δίνει μία αίσθηση από άλλη εποχή.

Το νέο σποτ το ανάρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάξης, στους λογαριασμούς του σε Twitter και στο Facebook, με τη φράση: «Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε».