Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση ενθαρρύνει αξιέπαινες πρωτοβουλίες ανθρώπων της αγοράς

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε σήμερα το 334 κατάστημα της Μασούτης ΑΕ, στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

«Η κυβέρνηση στηρίζει, ενθαρρύνει και επιβραβεύει αξιέπαινες πρωτοβουλίες ανθρώπων της αγοράς, που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, που είναι και ένα πολύ μεγάλο στοίχημα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εγκαινιάζοντας σήμερα το 334ο κατάστημα της Μασούτης ΑΕ, στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηρίζοντάς το ως «βιτρίνα» των ελληνικών προϊόντων σε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους τουρίστες που καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία», ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «πρόκειται για μια καταπληκτική ιδέα, αφού με την άφιξή τους στη χώρα, οι ξένοι τουρίστες συναντούν εκατοντάδες ελληνικά προϊόντα, τα δοκιμάζουν, τα αγοράζουν και γιατί όχι συνηθίζουν και να τα παραγγέλνουν, όταν γυρίζουν πίσω στις πατρίδες τους. Έτσι θα ενισχύσουν το σύνολο των ελληνικών εξαγωγών που είναι και ένα πολύ μεγάλο στοίχημα».