Βρέφος με κακώσεις και κάταγμα- ‘Επεσε από τα χέρια ιερέα

26

[ad_1]

Βρέφος 40 ημερών, νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι και κάταγμα στο πόδι, γιατί όταν έπεσε από τα χέρια του ιερέα μέσα στην εκκλησία. Με αφορμή το περιστατικό, κάνουν καταγγελίες κάτοικοι της Νικήτης Χαλκιδικής, για την όλη συμπεριφορά του ιερέα και στιγματίζουν το γεγονός ότι επιμένει να ασκεί τα καθήκοντά του παρά την προχωρημένη ηλικία του.​
Το βρέφος νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.
«Το παιδάκι ήρθε την Τέταρτη στο νοσοκομείο και έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάταγμα στο πόδι. Ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θεωρούμε ότι δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι», δήλωσε ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Βασίλης Παπάς.
«Κατέθεσα μήνυση εναντίον του ιερέα, διότι θεωρώ ότι είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του παιδιού μου και δεν πρέπει να συμβούν ανάλογα περιστατικά και με άλλα παιδάκια», δήλωσε ο πατέρας του βρέφους. Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ3, την ώρα που το «διάβαζε», ο παπάς σκόνταψε, με συνέπεια το μωρό να του πέσει από τα χέρια και να τραυματιστεί.
«Είναι μόλις 40 ημερών το αγοράκι μου και ευτυχώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, καλυτερεύει η κατάσταση του» σημείωσε ο πατέρας. Κατά τον ίδιο, «είναι μεγάλος σε ηλικία ο ιερέας, αλλά ευθύνεται και η Μητρόπολη Κασσανδρείας. Μπορεί ο ίδιος να μην θέλει να βγει στη σύνταξη, αλλά δεν μπορεί να κινδυνεύουν και άλλα παιδάκια, επειδή είναι μεγάλης ηλικίας ο ιερέας» ανέφερε.
Η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Σεβαστίδου, επισήμανε ότι «η οικογένεια κινήθηκε δικαστικά, αλλά προέχει η υγεία του παιδιού».
Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι έχουν ζητήσει την αντικατάστασή του ιερέα από τη Μητρόπολη Κασσανδρείας.
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ3/Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα, Θεοδότα Τσιόπρα, Φρόσω Βαρβάρα
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]