Αστυνομικός που υπηρετούσε στην φρουρά της Σακελλαροπούλου κατηγορείται για μεγάλη απάτη – Τι απαντά στις κατηγορίες

9

Ο Έλληνας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην φρουρά της Προέδρου της Δημοκρατίας, έχει δεχθεί κατηγορίες από ομογενή επιχειρηματία ότι του απέσπασε με τεχνάσματα 545 χιλ. ευρώ και ένα Rolex.
Ο συνήγορος του ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως «πρόκειται για έναν επιχειρηματία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, στον οποίο ο σοφέρ του είπε ότι έχει “σχέσεις” με έναν “Εισαγγελέα” και ότι αν ήθελε μπορούσε να τους γνωρίσει, όπως και έγινε. Είχαν κάποιες τυπικές επαφές και κάποια στιγμή, ο επιχειρηματίας ενημέρωσε τον δήθεν “Εισαγγελέα”, ότι ένας φίλος του που διαμένει στο εξωτερικό, ήθελε να πολιτογραφηθεί ως Έλληνας».
Επιπλέον, όπως είπε ο κ. Ιωαννίδης στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», αγοράστηκε και παραδόθηκε και ένα ρολόι ROLEX, καθώς ο «“Εισαγγελέας” ζήτησε από τον επιχειρηματία, για να δοθεί δήθεν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να βρει στο εξωτερικό ένα ρολόι ROLEX που εκείνη ήθελε, με πράσινο καντράν, το οποίο δεν το έβρισκε στην Ελλάδα».

Μάλιστα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι έχει ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί συζήτηση του με τον αντίδικο του επιχειρηματία, στον οποίο ο «Εισαγγελέας», που αποκάλυψε ότι είναι αστυνομικός, είπε, σύμφωνα με τον δικηγόρο, ότι «είναι μπροστινός» και πως τον έχουν βάλει άλλοι.

Τι απαντά ο αστυνομικός
Ο Antenna επικοινώνησε ως όφειλε με τον αστυνομικό, ο οποίος υποστηρίζει ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό και δήλωσε «Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα και έχω αποδείξεις. Άλλωστε, ο τρόπος ζωής μου δείχνει πως δεν έχω αυτά τα χρήματα. Δεν αντιστοιχεί στον τρόπο ζωής μου. Θα το δείξει η Δικαιοσύνη. Δεν είμαι ηθικός αυτουργός των πράξεων»